Здравко от Ритон: Декларацията срещу Ганчев е глупава

Който плаща, той поръчва музиката, а декларацията на феновете е глупава

Здравко от Ритон: Декларацията срещу Ганчев е глупава

Здравко Желязков, по-познат като Здравко от дует „Ритон“, е български поп-певец. От години той е един от най-верните привърженици на ЦСКА. Ето мнението му за случващото се в любимия му клуб пред НОВСПОРТ.

Декларацията на феновете

Глупава, изключително глупава позиция. Според мен тя е инспирирана от чужди интереси на някой друг клуб. Не мога да си представя здравомислещ, обичащ ЦСКА фен, че би тръгнал да протестира срещу ръководството. Защото ако не е това ръководството, клубът просто няма да съществува. Или в най-добрия случай ще изпадне в положението на Левски. Зад сините обаче стои държавата, която за нас е мащеха в последните над 30 години. Затова феновете вместо да се занимават с глупости и някакви хора да ги подвеждат към сваляне на ръководството, да тръгнат и да протестират против държавата, която е изоставила ЦСКА за разлика от всички други софийски отбори.

Напускането на Младенов

Не съм вътре в кухнята на клуба и не мога да съм сигурен дали това е така, защото много хора от ръководството казаха, че думите на Стойчо Младенов не отговарят на истината. Мога да повярвам на Младенов само при условие, че има качествена игра. Откакто Стойчо пое отбора, той не показва абсолютно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки друг треньор на тимовете в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в борбата за титлата с Лудогорец. Имаме добри футболисти, които обаче дълго време нямаше кой да ги подреди както трябва на терена. Това се видя и в двата мача срещу Славия за купата. Имахме отличен вратар при дузпите и затова ще играем финал.

Гриша Ганчев

На Гриша Ганчев никой не трябва да се бърка. В края на краищата някои хора в нашата държава трябва да разберат, че не живеят в комсомолското време на комунизма. Който плаща, той поръчва музиката. Ако толкова знаят, да изкарат от джоба си пари, да купят клуба и тогава да говорят. След като не дават пари, могат само да аплодират или да не аплодират. Живеем в капиталистически свят и този клуб е частен. Има си собственик, който както иска, така ще го управлява. На който не му харесва, да изкупи акциите на отбора и да започне да налага своята гледна точка. Аз също съм крайно разочарован от резултатите и продукцията на ЦСКА, но казах преди малко каква е причината за тях.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки