Паро Никодимов: Браво на Илич, че дава шанс на българи

Вижте мнението на легендата на ЦСКА

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов похвали смелостта на Саша Илич да залага на повече българи, макар че разкритикува цялостното представяне на тима на старта на сезона.

"Единственото хубаво нещо на този отбор е, че дойде треньор който "бута" и българите, и младите момчета и ги слага. Поема риска и ги слага в състава. Само адмирации. Това е перспективата, а не да даваш пари за недоказани чужденци от долните дивизии", каза Паро. 

"На мен ми харесва Илич, защото предишните не рискуваха - дори и българските треньори не смееха да пускат тези млади момчета. Сега по 4-5 българчета ти радват окото, защото се раздават доколкото могат. Да, ще бъркат, защото са млади. Важното е да имат мерак и да горят на терена - ето това иска публиката. Даже и при някоя загуба няма да ги упрекнат толкова". Никодимов коментира бойкота на Сектор Г спрямо клубното ръководство, довел до непосещение на мачовете на ЦСКА.

"Съгласен съм донякъде с публиката, но трябва да се знае, че не е лесно да се управлява клуб. Като искат да участват в управлението, да си купи всеки абонаментна карта, да правят вноски. Тогава може да имаш претенции и да ръководиш някои неща. И аз критикувам, но аз знам какво е - поне в спортно-технически аспект. Всеки отбор има кризи. И при нас в ЦДНА след 9-те поредни титли имаше вакуум, имаше и една поредица преди да дойдат Ицо, Емо и Любо. Винаги е имало спадове и после въздигания. Затова публиката трябва да се обедини и не само да критикуват, ами да помогнат", призова Паро.

По повод утрешния реванш с Македония ГП от 20 часа след 0:0 в Скопие, Никодимов бе категоричен. "Няма какво да се изчаква в четвъртък. Още първото полувреме ЦСКА трябва да подскаже на съперника, че не са за този турнир. Нужна е атака! ЦСКА не е кой знае каква класа в този състав, но с желание и раздаване може да си свърши работата. Ако не могат да бият Македония ГП, по-добре да им отворят портала и да си заминават. Изобщо не си и помислям, че може да стане някакъв гаф", завърши Паро Никодимов.

Още от HOME

„Тази година турнирът в София може би ще бъде най-силният досега“

Александър Донски отстъпи пред Андреас Сепи

Вижте какво пишат "сините" в официалния си сайт

„Всичко, за което говори, се сбъдва“

„Най-важна е добрата игра, която показахме като колектив“, смята Диого Далот

От МОК обявиха, че готвят специално становище след решенията на конгреса

Голаджията има 10 попадения за видинчани до момента, а е едва на 22 години и притежава германски паспорт

„Победата над тях не е нещо уникално“

„Искам да благодаря на цяла Япония, невероятна страна, много вълнуваща и луда публика“

Актуално

21:45 25/09 Уелс - Полша
21:45 25/09 Нидерлалндия - Белгия
21:45 25/09 Дания - Франция
21:45 25/09 Австрия - Хърватия
21:45 25/09 Фарьорски острови - Турция
21:45 25/09 Люксембург - Литва
19:00 25/09 Словакия - Беларус
19:00 25/09 Азербайджан - Казахстан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки