Ансамбълът с новото съчетание на топки и ленти за Световното

Вижте подробностите тук:

Ансамбълът на България представи новото си съчетание на две топки и три ленти, с което ще участва на Световното първенство в София от 14 до 18 септември.

Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Радина Томова и Камелия Петрова изиграха демонстративно двете си композиции по време на международния турнир за приз "Жулиета Шишманова" в Бургас.

"Много се вълнуваме за Световното първенство в София. Предприели сме нова тактика, направили сме много промени по съчетанията на ансамбъла, на Боряна Калейн и на Стилияна Николова. Композицията с топки и ленти на ансамбъла е нова, много по-различна от предишната", коментира президентът на БФХГ Илиана Раева.

Тя каза още, че България ще участва с ансамбъла, Калейн и Николова на Световната купа в Клуж (Румъния) следващия уикенд, която ще бъде последна проверка преди шампионата на планетата в българската столица.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн и Стилияна Николова представиха пред публиката в Бургас и новите си трика за Световното първенство.

Още от Други

Калейн остана четвърта на Световната купа в Клуж

В тазгодишното издание участват 120 състезатели от 20 отбора от три континента – Европа, Америка и Азия.

Вижте подробностите от първенството в Белград

Събитието се проведе в Южния парк от БФХГ и със съдействието на "София - Европейска столица на спорта"

"Златната топка" трябваше да отиде у Роберт Левандовски

„Червените дяволи“ питат Фиорентина за Влахович и умуват за треньора на Спортинг (Лисабон), Реал се отказа от Погба, Феран Торес моли Пеп да го пусне в Барса и още…

На „Герена“ обявиха темата „Велтон“ за табу

„Една година без Диего. Приятели завинаги“, написа бразилецът в Инстаграм

Солскяер спечелил 26 млн. паунда от Юнайтед, Шмайхел иска Стив Брус да е треньор, Почетино ще чака до края на сезона и още…

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки