Варна ДКС с бронз от Балканиадата по снежен волейбол

Вижте подробности

Състезателките на Варна ДКС Елизабет Късаджикова и Веселина Коцева, заедно с Ива Барганска, като първи отбор на България, спечелиха бронзовите медали от първото Балканско първенство по снежен волейбол.

Успехът е още по ценен, тъй като е постигнат без никаква подготовка на сняг и без резервен играч. Надпреварата се проведе под връх Перелик в Родопите при 2000 м надморска височина и при отлична организация от страна на домакините – Община Смолян.

В първата среща тежките атмосферни условия попречиха на националките ни да се справят с Румъния, а след това отстъпиха драматично и на шампионките от Турция. В спора за трето място те надиграха с 2-0 гейма втория тим на България. Със спечелените точки за европейската ранглиста националките ни ще имат възможност да участват в още турнири, в този набиращ популярност нов спорт.

При мъжете историческа първа титла след три поредни победи завоюва първия отбор на България в състав: Георги Фисински, Никола Лазаров и Вилиан Хаджиев. Призьорите получиха купи, медали и предметни награди от адм. директор на БФ волейбол – Станислав Николов и промоутъра на надпреварата.

Още от Любопитно/Жълто

Орла си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти

Вижте подробности

Силна петъчна вечер за Пламен Андреев

Вижте подробности

Легендарният баскетболист с най-бързия кабриеолет в света

"Червените" удариха автобуса си

Официалният акаунт на легендата беше хакнат предизвика смут

По време на събитието Камата ще отдели време и внимание на всички

Вижте какво съобщиха от клуба

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки