СКАНДАЛ: Старите представители на държавата в Тотото сами се преизбраха

Вижте подробности

Министерството на младежта и спорта незабелязано е провело скандален конкурс за нови представители на държавата в Управителния съвет на Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“. Победители са досегашните членове – Таня Андреева, Ангел Иванов и Галина Заркова, а Таня Андреева е и организатор за конкурса.

Тримата влязоха в ръководството на тотото през август миналата година, непосредствено след встъпването в длъжност на служебния министър Весела Лечева, и блеснаха с неадекватно поведение по ключови скандали. След като беше разкрит съмнителният договор за реклама с плакати в метрото за 2 млн. лв., новите шефове в Тотото учудващо не го прекратиха, а влязоха в схемата на Радостин Василев.

В момента същите хора на практика отново са се самоназначили, защото съгласно разпоредбите в спортното ведомство, организатор на подобни процедури конкретно за УС на БСТ, се явява главният секретар министерството г-жа Таня Андреева. Това е същата Таня Андреева, която е и една от победителките в конкурса. Участниците пък са били само трима – досегашните членове, които са си гарантирали преизбирането със нелоялни прийоми.

На страницата на ММС е поместена следната обява:

Още от Институции

Игрището разполага с изкуствено покритие и осветление

За благородна кауза

ФИФА избра Ивайло Стоянов за един от шестимата европейски арбитри

Вижте подробности

Промените са факт след решение на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев

„Победата на Александра е закономерна“

Вижте подробности

При стрелбата е пострадала жена, която е откарана в болница

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки