Кирил Котев пред Novsport.com: Нека да не бързаме с големите очаквания към новите собственици

Защитникът на ЦСКА Кирил Котев бе предпазлив в коментара си около новата собственоста на клуба. Той смята, че не трябва да се избързва с големите очаквания към ЦСКА. Котев сподели пред Novsport.com, че още не е наясно с повечето детайли около сделката и научата за нея чрез медиите.

Кирил Котев пред Novsport.com: Нека да не бързаме с големите очаквания към новите собственици
Защитникът на ЦСКА Кирил Котев бе предпазлив в коментара си около смяната на собствеността на клуба. Той смята, че не трябва да се избързва с големите очаквания към ЦСКА. Котев сподели пред Novsport.com, че още не е наясно с повечето детайли около сделката и научава за нея от нас.

"Не съм наясно с тази сделка. Научавам от вас, медиите. Не мога да кажа още дали съм щастлив от това, че ще имаме нови собственици, защото видяхме както стана, когато Митал ни взе. Мога да коментирам това нещо, едва когато стане официално и се потвърди от всички", заяви Котев.

"Трябва да се видим с новите собственици и едва тогава ще повярвам, че има нещо такова. Ако наистина сме продадени, то тогава трябва да преговаряме с тези хора и да уточним какви са ни амбициите. Имам договор в момента с ЦСКА и не мога да кажа, дали ще остана в клуба, защото не само аз решавам това", заяви защитникът на "червените".

Както е известно, Кирил Котев е един от най-конвертируемите футболисти на ЦСКА, като към него интерес проявяват няколко европейски отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки