Станков: Всички чакат за чужбина, но ще дойдат в Черно море

"Селекцията ни ще е от българи и чужденци", поясни новият наставник на варненци

Станков: Всички чакат за чужбина, но ще дойдат в Черно море

Старши треньорът на Черно море Александър Станков заяви, че не е притеснен, че закъснява със селекцията.

„Действаме, но нещата не стават толкова лесно. Убеден съм обаче, че в крайна сметка всичко.ще е наред. Единственият сигурен на този етап е Димо Атанасов чийто договор бе продължен по мое настояване", каза пред „Тема Спорт" специалистът.

„Засега още няма нищо конкретно за Йордан Тодоров. Поддържам контакт с него. Работя по въпроса, футболистите на този етап малко изчакват, но накрая ще имам много варианти. Всички чакат за чужбина сега, но после ще дойдат при нас. Водя разговори с доста играчи. Селекцията ни ще е от българи и чужденци. Закъсняваме с нея, но това не ме притеснява, защото е детска игра в сравнение с това, което бе в Локо Пловдив. Сега ми трябват четирима да допълня отбора, докато преди година бяха 14. Затова и не бързам, за да мога да избера най-доброто", категоричен бе бившият наставник на черно-белите и младежкия национален отбор.

Моряците започват подготовка на 12 юни, четвъртък. Тимът ще има два лагера в Банско (18-28 юни) и (1-14 юли). Все още обаче варненци нямат договорени контроли. Очаква се това да стане през тази седмица.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки