Жозе Мауриньо е цел номер 1 на милионерите в Манчестър сити

Португалският футболен специалист Жозе Мауриньо се оказа като приоритетна цел на пределно богатата управа на английския клуб Манчестър Сити

Жозе Мауриньо е цел номер 1 на милионерите в Манчестър сити
Португалският футболен специалист Жозе Мауриньо се оказа като приоритетна цел на пределно богатата управа на английския клуб Манчестър Сити.

Сегашният мениджър на „гражданите” ще разполага със срок до края на сезона във Висшата лига за да убеди Шейх Мансур бин Зайед, че той е човекът заслужаващ треньорския пост.

В случай, че Хюз се провали в опитите си да оправдае безбожните суми пари, които бяха наляти в състава, то тогава управата от Абу Даби ще направи сериозен опит да привлече едно от големите имена в треньорската професия.

Цел на Сити ще бъде бившият ръководител на Челси, които сега се намира на руля в италианския Интер. Харизматичният португалец със сигурност ще намери за привлекателна възможността да се изправи очи в очи със Сър Алекс Фъргюсън в градското дерби на Манчестър.

В интервю от миналата седмица Мауриньо изобщо не се опита да скрие симпатиите си към английските футболни терени, също както и амбицията си да се завърне във Висшата лига.

„Изключително щастлив съм в Интер. Отборът е машина за победи. Но искам да спечеля Премиершип, Серия А и Ла Лига – трите най-силни ървенства на континента, което означава, че ще трябва да се отправя към Испания.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки