Ебуе отива в Интер безплатно

Защитникът на Арсенал Емануел Ебуе може да премине в Интер след края на сезона, твърдят английските медии. Договорът на футболиста изтича през лятото и той става свободен агент. Освен това отношението към него от страна на публиката на "артилеристите" е доста негативно и това може да го накара да си тръгне при първа възможност.

Ебуе отива в Интер безплатно

Защитникът на Арсенал Емануел Ебуе може да премине в Интер след края на сезона, твърдят английските медии. Договорът на футболиста изтича през лятото и той става свободен агент. Освен това отношението към него от страна на публиката на "артилеристите" е доста негативно и това може да го накара да си тръгне при първа възможност.

Ситуацията около футболиста е следена отблизо от ръководството на италианския гранд Интер. "Нерадзурите" нямат реална конкуренция на Майкон по десния фланг на защитата и Ебуе е една много добра възможност. Идеята да  го вземат без да плащат трансферна сума е още един плюс за привличането на футболиста от Кот д`Ивоар.

Все пак в Интер не стоят със скръстени ръце, а подготвят и други варианти за нови попълнения в защита. Според информациите вариант за подсилване на италианския шампион е и аржентинецът Маркос Ангелери от Естудиантес. Все пак той стои на втори план при провал на преговорите с Ебуе. Играчът е ценен и заради това, че няма да заема място като чужденец, тъй като има белгийски паспорт.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки