Георги Какалов вече е играч на Черно море

Ексцентричният нападател премина днес медицински прегледи с отбора и в близките дни ще подпише тригодишен договор с "моряците".

Георги Какалов вече е играч на Черно море

Георги Какалов със сигурност вече може да се брои за ново попълнение на Черно море, съобщава ole-bg.com. Ексцентричният нападател премина днес медицински прегледи с отбора и в близките дни ще подпише тригодишен договор с "моряците".

 Какалов направи име като футболист на Ботев (Пд), а за последно игра в Динамо (Минск). В понеделник (12 януари) той ще проведе първо занимание с новите си съотборници.

Футболистите на Черно море минаха функционални прегледи на две групи. Третата група ще направи това в четвъртък и петък другата седмица. В нея ще бъде Александър Александров-Алекс, който се очаква да се яви на първото занимание на "моряците" в понеделник, както и португалеца Рикардо Андре, бразилеца Жовалдир Ферейра-Периш и аржентинеца Адриан Фернандес, които ще пристигнат в морската столица в неделя.

С тази група прегледи ще мине и латвийски младежки национал Станислас Пихочис, който бе на проби през декември и старши треньорът Никола Спасов реши да го привлече.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки