Емил Тренков пред завръщане във Вихрен

Левият бек Емил Тренков, който разтрогна с Локомотив (Мездра), е пред завръщане в родния си клуб Вихрен (Сандански), предаде кореспондентът на Novsport.com в Сандански. Опитният защитник стигна дори до капитанската лента в отбора от Сандански, но предпочете офертата на новака в групата и замина да играе в Мездра. Въпреки, че от Локомотив (Мездра) ще обжалват решението на Арбитражната комисия, Тренков близо седмица тренира с бившия си клуб и по всяка вероятност ще подпише с Вихрен. Още повече, че той е добре познат на треньора Филип Филипов, а самият наставник преди няколко дни заяви, че ще се търси още двама човека за подсилване на защитната линия, с което селекцията в отбора приключва.

Емил Тренков пред завръщане във Вихрен

Левият бек Емил Тренков, който разтрогна с Локомотив (Мездра), е пред завръщане в родния си клуб Вихрен (Сандански), предаде кореспондентът на Novsport.com в Сандански.

Опитният защитник стигна дори до капитанската лента в отбора от Сандански, но предпочете офертата на новака в групата и замина да играе в Мездра. Въпреки, че от Локомотив (Мездра) ще обжалват решението на Арбитражната комисия, Тренков близо седмица тренира с бившия си клуб и по всяка вероятност ще подпише с Вихрен. Още повече, че той е добре познат на треньора Филип Филипов, а самият наставник преди няколко дни заяви, че ще се търси още двама човека за подсилване на защитната линия, с което селекцията в отбора приключва.


Така името на Емил Тренков може да се смята за сигурно ново попълнение в тима от курортния град. Малка е обаче вероятността пристигналите наскоро на проби от Калиакра и Белите орли играчи - Милен Христов и Иво Харизанов да стигнат до договори с Вихрен. И двамата не са в списъка на Филип Филипов за първия лагер от предсезонната подготовка в Агия Напа и едва ли ще се стигне до прекрояване на групата, която ще лети до Острова на Афродита.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки