Стойчо Стоев: Загубата от Левски няма да ни повлияе срещу Ботев Вр (аудио)

„Когато побеждаваш се чувстваш пълноценен и хората те уважават”, каза наставникът на Миньор

Стойчо Стоев: Загубата от Левски няма да ни повлияе срещу Ботев Вр (аудио)

Загубата от Левски в миналия кръг с 0:1 няма да повлияе по никакъв начин на Миньор за предстоящото гостуване на Ботев Враца, отсече старши треньорът на „жълто-черните” Стойчо Стоев на пресконференцията преди двубоя, предаде репортер на Novsport.com.

 

Със сигурност ни очаква доста сериозен мач. Сега в Ботев направиха треньорски рокади и това обикновено води до положителен ефект и се очаква да стане доста напрегнат двубой. По време на подготовката извличахме някакви дивиденти от мачовете, тук няма да е по-различно. Трябва да се представим изключително добре. Един боек отбор е Ботев Враца, въпреки че инкасираха няколко загуби. Имах възможност да им гледам почти всички мачове и те са отбор, който въобще не е за подценяване, обясни наставникът на „чуковете”. 

 

Независимо от резултата  - позитивен или негативен – трябвада се мисли за следващия двубой. Гледахме мача с Левски и видяхме слабостите си, но този мач е вече история. През цялата седмица, която мина, тренирахме за мача с Враца, акцентирахме върху този престоящ двубой и се надявам да се представим добре, каза още той.

 

Нормално е всяка загуба да е неприятна. Второ – каквото и да си говорим загубили сме от Левски. Все пак те са един от грандовете и е смешно да говорим, че Левски е на нашето ниво. В никакъв случай тази загуба не може да ни се отрази. Всеки мач е важен, като приключи мачът или се радваш, или страдаш, и от другия ден почваш да мислиш само за следващия. Тренировчъния процес върви нормално, при нас няма някакви сътресения и евентуално някаква еуфория, ако вземеш няколко мача. Всека седмица се тръгва с някаква горчилка или добро настроение, но трябва да се работи и да има стремеж следващия мач както трябва, коментира треньорът. 

 

Стоев допълни, че единственият проблемен играч е Крум Бибишков. „Едно прищипване получи на тренировка, но дано до мача успеем да го вдигнем на крака”.

 

Той добави, че изключително важна е мотивацията на играчите преди всеки двубой и трябва максимално да се раздават на терена, ако искат да постигнат целите си.

 

Всяка седмица това говоря на футболистите – независимо срещу кой противник се изправяш той има своите силни страни. Когато един съперник се казва, че по-слаб от дадения с който играе, това по някакъв начин мислиш, че можеш да го използваш без да се влагаш няма как стане. Още сме в началото на първенството, точките още не са такива, че да се твърди, че ние сме сред основните лидери в първенството. На нас ни трябва всяка точка. Когато побеждаваш има уважение от обществото и се чувстваш пълноценен, каза Стоев. 

 

Ето и групата на Миньор:

 

Вратари - Чворович, Банков

Полеви - Христозов, Марков, Стойчев, Михов, Божиков, Траянов, Стоянов, Василев, Том, Брахими, Бибишков, Цветков, Илиев, Окечукво, Въндев, Павлов, Тодоров

Марек помоли Перник да тренира на Стадиона на мира

Общинарите в Перник ще решават каква да е цената за ползване на сесия утре

Коматево посреща финала за Купата на Аматьорската футболна лига

Верея и Миньор ще спорят за отличието

Стойчо Стоев: Миньор Перник ми помогна много

Един състав винаги има нужда от но­ви лица, имаме набелязани футболисти и вече водим разговори с тях, заяви Стоев

Общинският съвет в Перник прекрати концесията на Миньор 1919 за стадион "Звезда"

Футболният клуб не превеждал договорените 10 000 лева на година и не създал работни места

Миньор (Перник) също на финал за Купата на аматьорската лига

"Чуковете" ще спорят с Верея за отличието

Миньор смаза Велбъжд с 6:1 за най-убедителната си победа през сезона

Капитанът Томислав Павлов вкара хеттрик само за 8-9 минути в края

Почина бившият футболист и треньор на Миньор Живко Карадалиев

Като треньор е водил отборите на Миньор, Пирин и Металург

Наказаха Миньор Перник с лишаване от домакинство

Наказанието ще бъде изтърпяно на двубоя срещу Велбъжд Кюстендил, който е на 6 април

Фенове на Миньор сътвориха поредния екшън в Перник

Тези, които отговарят за носилката - Готвачо и Пожаро, също са налетели към пейката на гостите, споделиха очевидци за Novsport.com

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки