Шампионът Далас загуби първия си мач от предсезонната подготовка

Звездите на тексасците Дирк Новицки и Джейсън Кид не играха при загубата от Оклахома Сити с 92:106

Шампионът Далас загуби първия си мач от предсезонната подготовка

Шампионът в Националната баскетболна асоциация Далас загуби с 92:106 от гостуващия Оклахома Сити в първия си мач от предсезонната подготовка.

Звездите на тексасците Дирк Новицки и Джейсън Кид не играха, а най-полезни за тима с по 17 точки бяха Доминик Джоунс и Роди Бобоа. От новите попълнения в състава Ламар Одом се отличи с 14 точки и Винс Картър добави 9 точки.

За гостите най-добрият реализатор от миналия сезон Кевин Дюрант наниза 21 точки, а Джеймс Хардин завърши с 16 точки. В друг мач от предсезонната подготовка Маями отнесе гостуващия Орландо със 118:85.

ЛеБрон Джеймс реализира 19 точки, Терел Харис завърши с 16 точки, а Дуейн Уейд и Крис Бош се отличиха с по 14 точки за успеха.

Джей Джей Редик и Райън Андерсън нанизаха по 22 точки за Орландо. Лошата новина за гостите дойде във втората част, когато една от звездите на тима Хедо Тюркоглу получи контузия на бедрото и напусна принудително.

Бостън се наложи над Торонто със 76:75 като гост след решаващ кош на Грег Стимсма 12 секунди преди края.

Рей Алън беше лидер за победителите с 12 точки, а Маркис Дениълс добави 11 точки.

За домакините с 16 точки завърши Андреа Барняни, но той пропусна да донесе успеха на отбора си с неточен изстрел със сирената.

Редовният сезон в НБА започва на 25 декември.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки