В Алжир: Откритието на сезона е пред трансфер в Левски

Представители на "сините" вече са гледали Ислам Слимани на живо, твърди footafrica365.fr

В Алжир: Откритието на сезона е пред трансфер в Левски

Левски е много близо до привличането на нападателя на алжирския Белуиздад - Ислам Слимани, твърди авторитетният сайт footafrica365.fr.

Той е на 23 години и има 9 гола през сезона. Според френската медия, която следи изкъсо случващото се в Африка, представители на Левски вече са гледали Слимани на живо. Това е станало във финала за купата на Алжир, който противопостави Белуиздад срещу Сетиф (1:2 след продължения).

Желаният от "сините" нападател бил титуляр в срещата и е останал на терена през всичките 120 минути. "Левски гледа Ислам Слимани. Той е откритието на сезона в Алжир и за подписа му се борят най-силните отбори в страната. Нападателят обаче е най-близо до България", пише още footafrica365.fr.

Заради отличните си изяви от началото на сезона Ислам Слимани беше извикан в националния отбор от селекционера Вахид Халилходжич. Според информация на "Меридиан Мач", нападателят на Белуиздад е бил наблюдаван на живо от главния скаут Дончо Донев. На този етап не може да се твърди, че трансферът на Ислам Слимани на "Герена" е сигурен, защото клубът следи и други нападатели.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки