Миодраг Йешич ще гледа на живо първия евромач на ЦСКА

Бившият наставник на "червените" ще наблюдава нападател на Мура

Миодраг Йешич ще гледа на живо първия евромач на ЦСКА

Бившият старши треньор на ЦСКА, добре известният в България сръбски специалист Миодраг Йешич ще бъде сред зрителите на първия мач от втория предварителен кръг на турнира по футбол Лига Европа между Мура и ЦСКА, който ще се играе в четвъртък, 20 юли, в Словения.


Миодраг Йешич, който в момента е треньор на "Наджан" /Саудитска Арабия/, ще наблюдава заедно с клубния президент на "Наджан" нападателя на Мура - Нусмир Фаич.

 

„Ако моят президент получи виза за Словения, със сигурност ще бъдем на мача, каза пред репортер на БТА по телефона от Саудитска Арабия Миодраг Йешич. Имаме желание да привлечем Фаич, който е от босненски произход. Фаич е висок 192 сантиметра, играе добре не само с глава, но и с крака."

 

А на полушеговития въпрос на репортер на БТА "За кого ще стиска палци в четвъртък?", Миодраг Йешич отговори: "Е, аз имам сърце червено. . ."

 

Миодраг Йешич е бивш старши треньор на българските Славия, ЦСКА и Литекс. Като старши треньор на ЦСКА Миодраг Йешич е шампион на България за 2005 година, а с Литекс става носител на купата на България през 2008 година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки