Галя Топалова с гневно писмо до Боби Михайлов

Президентът на Локо (Пд) Галя Топалова написа ядосано писмо до президента на БФС Борислав Михайлов. Бизнесдамата реагира гневно на ред отсъждания на рефера Ангел Ангелов в мача срещу Сливен, чийто шеф е Йордан Лечков

Галя Топалова с гневно писмо до Боби Михайлов

Президентът на Локо (Пд) Галя Топалова написа ядосано писмо до президента на БФС Борислав Михайлов. Бизнесдамата реагира гневно на ред отсъждания на рефера Ангел Ангелов в мача срещу Сливен, чийто шеф е Йордан Лечков. 

Писмото бе публикувано на официалния сайт на клуба. Представяме на вашето внимание целия текст без редакционна намеса:



ДО ПРЕЗИДЕНТА НА БФС,

КОПИЕ: ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ КОМИТЕТ НА БФС 
 
О Т К Р И Т О  П И С М О

От Галя Топалова - президент на ПФК „Локомотив Пловдив 1936"АД
 
 
Уважаеми Господин Михайлов,

Уважаеми Господа на Изпълнителния комитет,

Като собственик на един от големите футболни клубове в България, Клуб с традиции, с многобройни и верни привърженици, искам да изразя своето възмущение от различния критерий при съдийските отсъждания във футболната среща между отборите на ПФК„Локомотив" и отбора на Вицепрезидента на БФС - Йордан Лечков, ОФК"Сливен", играна на 06.03.2009 г. на стадион Локомотив в град Пловдив.

Считам, че обещанията, които приехте на конгреса на БФС за равноправие на футболния терен бяха в разрез с Вашите решения и против всички разпоредби и указания на „Fair play" за чиста и непорочна футболна игра.

Надявам се с бързи и адекватни мерки да прекъснете всички уродливи действия, които пречат за нормалното протичане на футболните срещи и са в полза на „По-големите" футболни клубове.
 
 
Заявявам, че ПФК „Локомотив Пловдив 1936"АД няма да остане безразличен към тези деяния и ще реагира адекватно, като се позовава на всички нормативни документи на Българския футболен съюз. 
 
С Уважение:
Г.Топалова  
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки