Любо Пенев: Спечелихме девет точки в три мача, но ще бъда по-взискателен

Спечелихме 9 точки в 3 мача, но ще бъда по-взискателен, защото създаваме доста голови положения и ако можехме да вкараме три, четири или пет, трябва да ги вкараме. Тепърва ще работим в тази насока, не се оплаквам от резултата, от трите гола, но това е нещо, което трябва да се оправи. Спокойствие има, но не трябва да има напрежение. Работим ли правилно, резултатите ще дойдат. Прибираме се спокойно, имаме кратко време за възстановяване и мислим от утре за другия мач.Това на пресконференията веднага след след победата на „червените” над Локомотив в Пловдив с 3:1 старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев, предаде репортер на Novsport.com.

Любо Пенев: Спечелихме девет точки в три мача, но ще бъда по-взискателен

Спечелихме 9 точки в 3 мача, но ще бъда по-взискателен, защото създаваме доста голови положения и ако можехме да вкараме три, четири или пет, трябва да ги вкараме. Тепърва ще работим в тази насока, не се оплаквам от резултата, от трите гола, но това е нещо, което трябва да се оправи.  Спокойствие има, но не трябва да има напрежение. Работим ли правилно, резултатите ще дойдат. Прибираме се спокойно, имаме кратко време за възстановяване и мислим от утре за другия мач.Това на пресконференията веднага след след победата на „червените” над Локомотив в Пловдив с 3:1 старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев, предаде репортер на Novsport.com.

„Не бях нервен по време на мача, аз съм малко по темпераментен и си говорихме със страничния съдия относно някои отсъждания. Саидходжа беше малко изморен и не можа да изпълни това, което му беше дадено като задача. Тонев беше една много добра смяна и поздравявам момчето за играта. Той игра на пълни обороти през цялото време. Аз не се карам на момчетата, аз им помагам. Когато човек загуби за момент тактическа дисциплина, аз му казвам. Саиходжа днес не се справи. Ще има мачове, в които няма да играем, добре и ще спечелим”, допълни треньорът.

Пенев обоснова и изненадите в стартовия състав, като това, че Давид Силва беше в дясната зона на терена. „Така чета играта и така виждам смените. Това е моята философия и така виждам един футболен мач. По този начин правя рокади, в които да им е удобно на футболистите. Сега си почиваме и след това гледаме напред”, обясни новият наставник, който има три победи в три мача с 9 отбелязани гола до момента.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки