Иван Иванов: Показахме защо сме шампиони

Бранителят на ЦСКА Иван Иванов, който днес успя да отбележи един от головете за своя отбор при победата с 3:1 над Локо (Пд) заяви, че е доволен играта на отбора и постигнатия резутат, и също така похвали младите футболисти на "червените", предаде репортер на Novsport.com.

Иван Иванов: Показахме защо сме шампиони

Бранителят на ЦСКА Иван Иванов, който днес успя да отбележи един от головете за своя отбор при победата с 3:1 над Локо (Пд) заяви, че е доволен играта на отбора и постигнатия резутат, и също така похвали младите футболисти на "червените", предаде репортер на Novsport.com.


„Показахме защо сме шампиони. Играхме добре и създадохме много положения. Получи се интересен мач, с много агресия и положения. Колкото до дузпата, щом съдията я е свирил, значи е имало дузпа. Аз не мога да коментирам", заяви Иванов.

"Радващо е, че всички се  раздадохме се. За положението при дузпата според мен имаше такава . Любо Пенев внесе нови идеи в отбора, което се оказа позитивно.  Той има свои виждания за играта и е важно да отбора да върви нагоре. Играем добре, надявам да направим силен отбор”, каза Иванов.

"Интересното е, че преди някои хора се смееха, че треньорите пускат в игра нас – юношите, но сега се видя, че сме основна част от тима, на която клубът ще разчита занапред. Играем освободено, затова и бележим много голове. Можем и още повече”, уверен бе Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки