Анортозис ще се опита да изненада Интер, Вердер търси задължителна победа срещу ПАО

Бардон и компания ще излезат за победа срещу италианския шампион, Розенберг и Писаро в атака за бременци.

Анортозис ще се опита да изненада Интер, Вердер търси задължителна победа срещу ПАО

Кипърският гранд Анортозис ще се опита да изненада значително по-класния си опонент Интер в мач от Група "В" на Шампионската лига. Очаква се за домакините да играе бившият полузащитник на Левски Седрик Бардон, който се превърна в една от най-важните фигури за отбора от Фамагуста.

 

Треньорът на домакините Тимур Кецбая няма да може да разчита на Сколепитис, Воскаридес и Теодотоу за срещата срещу италианския шампион, тъй като и тримата лекуват контузии. В миналия мач Интер постигна лека победа над Анортозис, но сега на момчетата на Жозе Моуриньо ще им бъде значително по-трудно.

 

 Луис Хименес, Нелсон Ривас, Луис Фиго, Съли Мунтари и Кристиан Киву са контузените футболисти в състава на "нерадзурите", които останаха извън групата за мача в Кипър. Очаква се португалският специалист да заложи на Балотели и Ибрахимович в атака. Преди този мач Интер е лидер в класирането в групата със 7 спечелени торки, а Анортозис е втори с 4 точки.

 

Вердер приема гръцкия Панатинайкос в друг мач от групата. Домакините ще бъдат без Алмейда, Фриц и Янсен, които са контузени и Торстен Фринг, който е наказан. Очаква се треньорът на домакините Томас Шааф да заложи на Розенберг и Писаро в атака. Двата са най-резултатните нападатели на бременци и синхронът между тях е отличен, според вкараните попадения в последните срещи. За ПАО двубоя пропуска австрийският национал Андрес Иваншич, който е контузен. Преди срещата Вердер се намира на трета позиция с 3 точки, докато ПАО е четвърти с 1 спечелена точка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки