На стадион "Юнак" ще прожектират филми на открито

Кино вечерите стартират на 16 август (неделя) с българската продукция - "Бащата"

На стадион "Юнак" ще прожектират филми на открито

На емблематичния стадион "Юнак" в центъра на София, станал и любимо място за фенове на футбола да споделят емоции, наблюдавайки двубои от най-популярната игра, вече ще се организират и кино вечери на открито в парка. Ясна е програмата с филмите за кино вечерите до края на август. Изборът е направен от "Чучков Брадърс". Сред филмите, които ще бъдат прожектирани, е и "18% сиво" - вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков-син след успешния "Тилт". Продуцентът Борислав Чучков прочита едноименния роман на Захари Карабашлиев и откупува правата за филмиране. В главните роли са актьорът и певец Рушен Виденлиев и Доля Гавански. Прожекцията на "18% сиво" в лятното кино ще е на 22 август със специалното участие на стадион "Юнак" на режисьора и част от екипа. 

 

"Целта беше да имаме леки и приятни, забавни филми, които са подходящи за гледане на открито с приятели. Водещо беше желанието ни хората да се забавляват с лятно настроение", споделят организаторите.
 
Кино вечерите на стадион "Юнак" стартират на 16 август (неделя) с друга нова българска продукция - филма "Бащата". Приключението на баща и син, което ще ви замисли и разсмее, е по кината от 24 юли. 
 
В програмата на лятното кино до края на август са още филмите "Без милост" (17 август), "Лудетини" (20 август), "Травелатор" (21 август), "18% сиво" (22 август), "Ма Ма" (25 август), "Малкият Буда" (26 август), "Малкият самурай" (28 август). Началният час на всички филми ще бъде 21,30. Билетът за прожекция е 10 лв., като в цената е включена и една безплатна бира. Билети за прожекциите в лятно кино "Юнак" може да откриетe в мрежата на Еventim и на входа на стадион "Юнак". 
 
Местата ще бъдат разположени съгласно актуалните разпоредби за спазване на мерките срещу разпространението на коронавируса.
Лятното кино в парка се намира в Борисовата градина, до Националния стадион "Васил Левски" и точно до метростанция "Стадион Васил Левски". Стадион "Юнак" вече е познат като място за приятно прекарване, а през лятото всекидневно е предпочитано място за споделяне на емоции с приятели. На 27 август на стадион "Юнак" ще пее Стефан Вълдобрев. 
 
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки