Берое урежда Кукула за Ботев

Заралии освободиха офанзивен халф от Гвинея-Бисау

Берое урежда Кукула за Ботев

 Берое ще направи всичко въз­можно да картотекира цен­тралния нападател от Кабо Верде Ерсон Диаш Коста - Куку­ла за гостуването на Ботев Пловдив в събота от 20:00 ча­са. 27-годишният таран тряб­ва да дойде днес или най-късно утре. Проблеми с документи­те и ситуацията с коронавируса по света забавиха идването му с 10 дни.

"Чакаме Кукула тази седми­ца на сто процента. Той е мно­го важен играч за нас и разчи­таме да свърши нужната рабо­та", коментира старши тре­ньорът на заралии Димитър Димитров-Херо пред клубната телевизия.

Както е известно, Кукула трябва да замени Мартин Камбуров, с който клубът се разде­ли. Предстои от стадиона под Аязмото да си тръгне и швей­царският нападател Зоран Йосипович, който не се вписва в плановете на Херо. За момен­та той все още е в Берое, тъй като се забави идването на Ку­кула.

Преди дни спортно-техни­ческият щаб на зелено-белите е пробвал офанзивен халф от Гвинея-Бисау, който е имал италиански паспорт. От клуба не разкриха името му, защото така или иначе не е успял да впечатли Димитър Димитров.

Херо бе категоричен, че след домакинското 0:0 с ФК ЦСКА 1948 Сф тимът ще гони трите точки при визитата на канарчетата в събота.

"Излизаме с нагласата и са­мочувствието да победим Бо­тев в Пловдив. Първенството ще бъде много равностойно този сезон, съдейки по резул­татите дотук и по състоя­нието на отборите. Ще има много изненади", заяви специа­листът.

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Сф Красимир Балъков спо­дели мнението на Димитров. "Тази година Първа лига ще е доста конкурентна, детайли ще решават мачовете, надя­вам се играчите да разберат сериозността на мача с Арда, който ни предстои в следва­щия кръг. Равният с Берое е закономерен. Те са силен от­бор", коментира Бала.

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки