Тотото влиза в Новата година с джакпоти на обща стойност над 11 000 000 лева

Голямата изненада са бонус печалбите, които е предвидил в кампаниите "Рестартирай годината с Тото клуб" и "Печалби плюс – нов късмет"

Тотото влиза в Новата година с джакпоти на обща стойност над 11 000 000 лева

 Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор у нас и освен да подпомага българските култура и спорт предоставя възможности за колосални печалби на своите участници.

 
Една от възможностите да бъде направена решителна крачка към изпълненото с богатство бъдеще е джакпотът в играта „6 от 49“.
 
За тиража на 10 януари се очаква да достигне сумата от 7 000 000 лева, а всеки който не е бягал от часовете по математика може да сметне колко много неща може да придобие с такава космическа печалба.
 
Забележителното е, че минималният залог е само един лев и десет стотинки, а шестте числа, на които може да се заложи с тази сума, са добър старт към милионерски печалби.
 
Много по-нисък от едно левче е минималният залог за играта „Тото 2 – Зодиак“ с печалби до 3 000 000 лева.
 
Ако съдбата е решила, всеки участник има възможност да спечели, стига да е заложил на поне пет числа и един зодиакален знак. Всеки може да си представи това просто упражнение на стойност 80 стотинки и как банковата му сметка се пръска от седем цифрена печалба.
 
Нека си представим бъдещето с джакпот до 850 000 лева в „6 от 42“, който бързо може да превърне  досегашните ни спестявания в скромна сума.
 
Отново минималният залог съдържа минимум шест числа, но от възможни 42. Това прави шансовете за печалби много привлекателни. Още по-привлекателен е минималният залог, който е 85 стотинки.
 
Не е за изпускане и играта „5 от 35“, в която всяка седмица се печелят около 280 000 лева, а в миналия тираж късметлия добави близо 30 000 лв. в сметката си, познавайки и  петте печеливши числа.
 
За играта „Тото Джокер“ е казано много, но новото е, че прогнозният джакпот за тиража на 10 януари е 160 000 лева.  Така че не пропускайте да играете в комбинация с друга числова игра или с игрите на Тото 1. За да участвате, трябва да заложите на минимум три позиции, които се намират над номерата на вашите фишове.
 
Голямата изненада са бонус печалбите, които тотализаторът е предвидил в кампаниите "Рестартирай годината с Тото клуб" и "Печалби плюс – нов късмет".
 
В първата кампания, която ще продължи до 31 януари, са подготвени 12 печалби по 1000 лева, които не са обвързани с допълнителен залог. А във втората кампания всяка неделя ще бъдат раздавани бонус печалби по 300 и 500 лева, като на 28 февруари трима късметлии ще спечелят съответно по 1 000 лева, 2 000 лева и 3 000 лева.
 
Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 10 януари онлайн на http://www.toto.bg/ или в тото пунктовете.
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки