Прогнози за мачове от квалификациите за Световното първенство

Паузите за национални отбори са най-неприятната част от сезона за повечето запалени фенове на футбола

Прогнози за мачове от квалификациите за Световното първенство

Паузите за национални отбори са най-неприятната част от сезона за повечето запалени фенове на футбола, но пък привличат огромна аудитория от хора, които следват единствено представянето на своя национален тим.

В натоварения постковид цикъл феновете се разглезиха с ежедневни супер мачове от европейските терени.

Двубоите на националните формации пък традиционно са трудни за прогнозиране, тъй като отборите се събират твърде рядко.

По тази причина, най- добрите типстъри на футболни прогнози 7sport решиха да зарадват феновете на спортните залози с няколко интересни идеи от предстоящите квалификации за Световно първенство.

Румъния – Северна Македония

Балканското дерби се очертава като един от най-оспорваните двубой от програмата на 26-ти март (четвъртък). Западната ни съседка постигна най-големият си успех във футболната си история през миналата година, когато си заслужи място на Европейско първенство, посредством квалификационните мачове от турнира Лигата на Нациите, където ние загубихме от Унгария.

Румънците пък винаги са били сред здравите средноевропейски отбори. В състава на Мирел Радой личат имената на Влад Кирикеш, супер талантът на Рейнджърс Янис Хаджи и, разбира се, най-резултатния чужденец в българското първенство – Клаудиу Кешерю. Македонците пък разчитан на не остаряващия Горан Пандев. В селекцията на Игор Ангеловски е и бившият централен защитник на "белите" - Кире Ристевски. 

Румънците изглеждат една идея по-класния отбор, но пък резултатите на Северно македонците са повече от добри. Съветваме ви да избягвате залог на краен резултат. Вместо това, може да потърсите класическия оувър „над 2.5 гола в мача“. Подобен залог би се оказал успешен в 5 от последните 7 мача на румънците. Същото важи и за 3 от последните 6 мача на “червените лъвове“. Букмейкърите пък предлагат сериозния коефициент от 2.25 за този пазар.

Германия – Исландия

Йоги Льов вече обяви, че ще се оттегли от кормилото на „бундестима“ след края на предстоящото Европейско първенство. Специалистът изведе Бундестима до световната титла и ще остане завинаги в историята. В последния си двубой немците записаха унизителна загуба с 0:6 срещу Испания, която прекъсна серията им от 12 поредни мача без загуба. „Маншафтът“ залага на атакуващ стил, а в 5 от последните им 6 мача бях отбелязани повече от 2.5 гола. Това ни кара отново да се насочим към тази прогноза. 

Исландците загубиха 7 от последните си 8 мача. В последните им 7 мача пък бяха реализирани поне 3 гола. Прекрасен изглежда залогът: „Германия да победи и двата отбора да отбележат общо над 3.5 гола“. Един от най-популярните сайтове за спортни залози предлага солидното 2.20 за този пазар. 

Испания – Гърция

Най-интересната среща от първото завъртане на световните квалификации. Испанците изглеждат като супер фаворит, но формата на южната ни съседка далеч не е за подценяване. Гърците имат само 1 загуба за последните си 11 мача. Успехите обаче дойдоха в Лигата на Нациите, където съперниците бяха далеч от нивото на „ла фурия“.

Испанците постигнаха едва три победи в последните си 8 мача, а сред неуспехите личи и една загуба от Украйна. Гръмкото 6:0 над Германия в последния двубой сериозно вдигна самочувствието на иберийците и те ще спечелят мача си срещу Гърция. Залогът за единица се търгува при скромния коефициент от 1.16, но може да бъде използван, ако решите да заложите в права колонка. Винаги може да потърсите и малко по-рискованото Испания/Испания в залог за крайният резултат след първото полувреме и след всичките 90 минути.

В Иран: Връщат забраната за жени на стадионите

Вижте подробности

Карлос Тевес приет по спешност в болница

Треньорът на Индепендиенте рязко се е почувствал зле

Суперкласико: Бока обърна Ривър до 3:2 (ВИДЕО)

Лудо дерби, VAR и пълен стадион в четвъртфинал за Купата

В САЩ: Меси с 2 гола и асистенция, Интер бие с 3:1 (ВИДЕО)

Лео вече има 9 попадения и 5 финални паса в 9 мача

Меси вкара два и подаде за трети при пробеда на Интер Маями

Аржентинецът отново блести

Решено: ФИФА създава десетки нови комисии

Планът е те да станат 35, в момента са 7

Ясни са всички участници на Световното клубно първенство

РБ Залцбург изненадващо влезе в отбрания лист

Ал Хилал най-накрая загуби след 34 поредни победи (ВИДЕО)

Те загубиха с 2:4 от Ал Аинв първия полуфинален мач в азиатската Шампионска лига

На 58 години: Ромарио се върна във футбола

За да играе със сина си в клуба, чийто президент е

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки