Бербатов: Намирисва на страх и паника

"Очаквах подобен ход, но ние продължаваме, отказване няма"

Бербатов: Намирисва на страх и паника

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се включи на живо в Спртното шоу на Дарик радио, за да коментира случилото се на днешния Изпълком. Както е известно Борислав Михайлов оттегля оставката си, а Конгресът, бе насрочен за 25 юни, беше отменен.

 
"Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има Конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своено правота, но морално...По бързата процедура, това беше може би най-бързият Изпълком в историята. Очаквах подебен ход. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Живот и здраве да дойде Конгресът догодина, всичко да мине добре, за да може той да бъде проведен по правилния начин, защото в миналото има и доста, които са се провеждали по подмолен начин", започна Бербатов. 
 
"Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв Конгрес. Явно се тупкаше топката, за да дойде днен като днешния. Информацията за гласуването на Петър Величков не е точно така. Той е гласувал против да се отложи Конгресът. Но след като Михайлов е върнал оставката и при положение, че е казал, че не е финансово изгодно да се правят два конгреса, Величков е гласувал с "Да". Екипът ми е силен, лоялен. Няма да мине номерът", категоричен бе голмайстор №1 на националния ни тим. 
 
"Ние сме различни поколения, това си казва думата. Манталитет и начин на изказ. Ние също можем да бъдем агресивни и сигурно ще бъдем, но в момента имаме нашата програма и си я следваме. Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си това, че има "Абе, тия момчета къде са тръгнали". Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. "Там нямало футбол, еди-си-къде нямало футбол"  Кой е виновен? Да направят. Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат те са готови", добави бившият играч на Манчестър Юнайтед. 
Генчев с коментар дали става треньор на Левски

Треньорът съпричастен с Николай Костов

Героят за Ботев Пд със силни думи за треньора си

Керкез е най-доброто нещо, което се е случвало за тези 3 години

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана

Имаха добър вратар, който спаси всичко, обяви треньорът на ЦСКА

Керкез: С такива мачове нивото на българския футбол ще се вдигне

Треньорът на Ботев емоционален след триумфа

Филип Филипов: Отиваме на финал!

Директорът на ЦСКА се радва, че реваншът в Купата на България ще е пред пълни трибуни

ЦСКА: Не преговаряме с Бербатов, Стилиян, Лъчезар Танев, Любо Пенев и Томаш

"Армейците" отрекоха информациите, които се появиха в медийното пространство в последните 24 часа

Левски е получил оферта за Пламен Андреев

За това призна треньорът на "сините" Николай Костов

ЦСКА с обръщение към феновете преди „Колежа“

Вижте какво съобщиха „червените“

ЦСКА назначава скаут на ОФИ Крит

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки