Черно море с нулево равенство срещу Струмска слава в Радомир

Варненци не успяха да победят във втората си проверка в подготовката

Черно море с нулево равенство срещу Струмска слава в Радомир

 Черно море завърши 0:0 със Струмска слава във втората си конрола от лятната подготовка.

Двубоят на стадиона в Радомир не предложи много интересни ситуации, като по-сериозните положения бяха пред вратата на втородивизионния тим. Варненци опитваха да пробият отбраната на тима от Радомир с постепенни атаки, но в крайна сметка не успяха да нанесат голов удар. От своя страна Струмска слава разчиташе на контраатаки, като на няколко пъти създаваше напрежение в защитана на варненци, която в крайна сметка не позволи сериозна опасност пред вратата на Иван Дюлгеров.

Още в първата минута на срещата Черно море можеше да открие резултата. След грешка в отбраната на Струмска слава  и много добра комбинация между Стефан Велев и Виктор Попов, последният центрира в наказателното поле, където вратарят се размина с топката, а Велислав Василев стреля с глава, но кълбото бе избито от голлинията. Черно море опитва с постепенни атаки да пробие отбраната на съперника, който се е прибрал в собствената си половина и разчита на контраатаки. В 38-ата минута Файсел Касми стреля опасно от пряк свободен удар, но стражът на Радомир успя да спаси.

В 54-ата минута Никола Борисов засече опасно с глава центриране от фаул, но Иван Дюлгеров с плонж успя да избие в корнер. В 61-вата минута Павел Георгиев стреля опасно от средна дистанция, но топката премина много близо до страничната греда. В 69-ата минута Илиан Илиев отправи много силен удар от границата на наказателното поле, но вратарят спаси. В 71-вата минута Струмска слава направи добра контраатака, която завърши с центриране отляво в наказателното поле и удар от воле на Александър Аспарухов, но над вратата. В 80-ата минута след разбъркване в наказателното поле на Струмска слава, топката попадна в Мартин Милушев, който с десния крак стреля над вратата.

В 86-ата минута Леандро Андраде стреля от дистанция, но отново стражът Драгомир Петков спаси. В поседната минута на срещата Родриго Вилела засече с глава центриране от корнер, но стреля над вратата. Малко след това Мартин Милушев центрира по земя в наказателното поле, но няколко футболиста на варненци се разминаха с топката.

Съставът на Черно море:

Първо полувреме: Иван Дюлгеров, Росен Стефанов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Виктор Попов, Калин Георгиев (30-Светослав Николов), Стефан Велев, Велислав Василев, Файсел Касми, Денислав Ангелов, Зе Гомеш

Второ полувреме: Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров, Сами ел Анаби, Павел Георгиев, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Леандро Андраде, Илиан Илиев, Родриго Вилела, Светослав Николов (60-Мартин Милушев).

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки