Пол Инс за Санчо: Това не е електронна игра!

„Марсиал е длъжен да бъде готов за мачовете, в които получава шанс за изява, а не е“

Пол Инс за Санчо: Това не е електронна игра!

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол Инс остана крайно разочарован от играта на новото попълнение Джейдън Санчо в мача с Уест Хем в сряда и предупреди нападателя, че това не е електронната игра ФИФА и непрекъснатите финтове нямат ефект.

Юнайтед отстъпи с 1:2 на Уест Хем и по този начин отпадна в третия кръг за Купата на Лигата. В този мач Оле Гунар Солскяер смени целия състав от уикенда и даде възможност на по-млади и неопитни играчи да спечелят доверието му.

Инс заяви в итнервю за The United Stand:

"Разбирам, че Санчо е още млад и се учи, но това не е ФИФА. Не всичко е дриблиране и трикове покрай двама, трима или четирима футболисти. Хубаво е това да се случва от време на време, но по принцип е нужен правилен и ефективен футбол, за да постигнеш желания резултат.

"Честно казано, това направо ме вбесява. Футболисти като Райън Гигс го правеха, но след като завършеха финта, подаваха. След дрибъла правиш двоен пас и си сам срещу вратаря. Те пък искат нон-стоп да тичат с топката или да удрят петички. Това видях и с Марсиал, виждам го и при Лингард и Санчо. Те трябва да се научат, че не всичко в реалния футбол е дрибъл. Понякога можеш да се озовеш зад защитник и с пасове със съотборниците си!"

Инс бе недоволен най-вече от представянето на Марсиал, който според него е бил крайно незаинтересован от участието си в мач за Купата на Лигата.

"Колко човека са пред Марсиал в момента? Дали не трябваше той да напусне в трансферния прозорец? Оле отказа да го направи и изглежда, че все още му дава шанс. Езикът на тялото на Марсиал обаче ме караше да се чудя дали изобщо му се играеше в сряда вечер. Това се случва при някои играчи, които в събота са извън състава и след това се оплакват, че играят за Карабао Къп. Усещаше се, че Марсиал е един от тях", продължи Инс.

Бившият халф добави, че според него Марсиал е изпуснал златен шанс да си заслужи повече игрово време в първия отбор и покрай Кристиано Роналдо. Португалецът получи почивка във втори пореден мач, след като започна като титуляр в предишните четири.

"Марсиал е длъжен да бъде готов за мачовете, в които получава шанс за изява. Роналдо не може да играе постоянно. В сряда той получи този шанс и тъжното е, че не показа желание да го грабне", завърши Инс.

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки