Удо: Имаме доста резерви в играта, здравословно не сме на 100%

"Подходихме сериозно и с уважение към отбора на Шумен. Поздравления, че са отново в НБЛ"

Удо: Имаме доста резерви в играта, здравословно не сме на 100%

 Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана доволен от представянето на тима му срещу Шумен в пъорвия мач от сезона. Баскетболистите от Самоков спечелиха със 103:59.

 
„Подходихме сериозно и с уважение към отбора на Шумен. Поздравления, че са отново в НБЛ. В тези трудни времена да имаш отбор не е лесно. Искрено се радвам, защото аз съм играл тук 1996 година с отбора на Славия в старата зала. Сега имат много хубава нова зала, имат млад отбор с млад треньор, с който смятам имат перспективи. Пожелавам да са здрави и да натрупат добър опит тази година в НБЛ.
 
Имаме още доста резерви в играта въпреки, че започнахме добре. Здравословно не сме на 100%. Започваме много тежък цикъл с мачовете от Еврокупа в много сериозна група с класни отбори, така че ще трябва на два фронта да играем максимално, два мача седмично, което изобщо не е лесно с пътуването. Надявам се да сме здрави всички и да влизаме във все по-добра форма.
 
Ние сме доста по-качествения отбор в момента и се опитахме да си използваме силните страни спрямо отбора на Шумен. Радвам се, че всички момчета успяха да играят днес, дадох много минути на младите играчи в отбора, което беше важно. Те трябва да ги оправдават на терена. Беше добър вработващ мач и първа победа в НБЛ за сезона.
 
Шумен хвана 12 борби в нападение, което не може да се случва. Трябва повече концентрация, но това са неща, които ще отработваме и ще изчистваме", заяви Удо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки