loader

Ради Здравков: Лудогорец не е в добра форма!

"Качеството не е това, което се иска на феновете и ръководството", каза той

 Бившият треньор в Лудогорец- Радослав Здравков, коментира предстоящия двубой с Брага от групите на Лига Европа. Интересното е, че бившият нападател на ЦСКА, който направи име в Португалия с екипа на Шавеш (100 шампионатни мача и 43 гола от 1986 до 198 г.), носи екипа на Брага през сезон 1989/90 (21 двубоя в първенството с 1 попадение).

 
„Много добре познавам работата на Карлос Карвахал, който е един от най-добрите треньори в Първенството. Не играхме заедно, защото той точно напусна Брага, когато отидох, но въпреки това се познаваме. Жалко, че няма да мога да го видя в България“, заяви Здравков пред abola.pt.
 
„Предстоящият мач? Не е тайна, че Лудогорец не е в добра форма. Смениха треньора, защото изпитваха трудности. Сега ще бъдат водени от Станислав Генчев, който ще остане до края на годината. Това се е случвало и друг път. Колкото до отбора – качеството не е това, което се иска на феновете и ръководството. Резултатите в Европа не бяха толкова добри. Но Лудогорец е отбор, който знае как да реагира, защото разполага със силни играчи. Срещу Брага всичко може да се случи“, заяви Здравков, който в момента е спортен директор на ЦСКА 1948.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки