Тунгара: Целта пред Берое е Купата на България

"Минаха няколко години, откакто за последно играх за националния отбор на Мали, но работя усилено, за да намеря отново място в състава"

Тунгара: Целта пред Берое е Купата на България

 Футболистът на Берое Абубакар Тунгара обяви, че целта пред отбора през настоящия сезон е да спечели Купата на България.

 
„Прекарах четири години и половина във ФАР Рабат преди да реша да дойда в България. За втора поредна година от Берое се свързаха с мен и проявиха интерес. Проектът ми с ФАР беше дълготраен, така че трябваше да изчакам договорът ми да изтече, за да мога да премина в Берое. Клубът също така има добър план за бъдещето. Проектът, който ми предложиха беше отличен. Лидерите в клуба също ме убедиха да приема офертата. Така че казах „да“, сподели Тунгара в интервю за „Afrik“.
 
„За началото на престоя ми в Берое бих казал, че не е зле. Работя още повече, за да се справям по-добре. Адаптацията ми беше трудна, особено с новите ми съотборници. Никак не беше лесно, но благодаря на Бог, засега всичко върви добре. Всъщност започвам да разбирам все повече и от мен зависи как ще се развивам, колко ще мога да напредвам“, добави той.
 
„Този сезон целта пред Берое е да спечели Купата на България. Това е много важно за клуба. Що се отнася до първенството, ние се опитваме да се представяме добре и е важно да направим добра сплав между играчите и да се подготвим за следващия сезон, тъй като има много нови футболисти. Не може да се каже, че ще се фокусираме върху първенството, този сезон по-скоро залагаме всичко на купата“, продължи футболистът на Берое.
 
„Що се отнася до личните ми цели се надявам да вкарвам повече голове и да направя няколко асистенции. Искам да имам добро представяне за Берое. Дойдох в Берое, за да се подобрявам с всеки ден. Това ще ми позволи да се развивам и да играя на по-високо ниво, да имам добра възможност за трансфер в друг голям отбор от Европа.“
 
„Минаха няколко години, откакто за последно играх за националния отбор на Мали, но работя усилено, за да намеря отново място в състава. Бих искал да защитавам цветовете на Мали. Това също е една от целите ми, да мога да се върна в националния отбор. Винаги съм готов да се отзова на повиквателна за националния отбор. Без съмнение имаме много добър отбор. Имаме много добри млади играчи“, каза още Тунгара.
Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки