loader

РАЗКРИТИЕ: Петев с оферта от Белгия

Вижте подробности

 Селекционерът на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев, е бил поканен да поеме белгийския Оoстенде. Връзката между него и клуб са осъществили хърватски агенти, които представляват треньора на Стандарт Лиеж - Лука Елзнер. 

 
Самият Петев обаче не е могъл да се ангажира с конкретен отговор, тъй като има актуален договор с футболната федерация на Босна и Херцеговина за още две години. Белгийският клуб има сериозни финансови възможности, откакто беше поет от компанията Pacific Media Group, базирана в Хонконг. Pезултатите обаче не отговарят на очаквнията и отборът е на 15-о място в класирането, само със 17 точки и пет поредни загуби. 
 
Съдбата на младия и неопитен германски треньор Александер Блесин изглежда предрешена, а шефовете явно са започнали търсене и едно от имената, което се коментира, е това на Ивайло Петев. 
 
Самият Петев обаче е фокусиран върху предстоящата декемврийска контролна среща на националния отбор на Босна и Херцеговина срещу САЩ. Мачът ще се играе на 18-и декември в Лос Анджелис от 03.00 часа българско време, но не извън официалните дати на ФИФА. Така той няма да може да разчита на най-доброто и почти на никакви чужденци.
 

Актуално

14:00 27/01 Локо Пд - Етър 0:0
15:00 27/01 Пяст - Арда 3:0
16:00 27/01 Лудогорец – Висла Плоцк 2:1
23:00 27/01 Еквадор – Бразилия 1:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки