Томи Фюри не иска повече битки с интернет звезди

Той няма да продължи да се изправя срещу инфлуенсъри след успеха си над Джейк Поул

Томи Фюри не иска повече битки с интернет звезди

Томи Фюри заяви, че няма да продължи да се изправя срещу инфлуенсъри в своята боксова кариера и настоя, че не е мотивиран от пари. Фюри победи превърналия се в боксьор ютубър Джейк Пол в Саудитска Арабия миналия месец с разделно съдийско решение - като съдиите отсъдиха двубоя 76-73, 76-73, 74-75 в негова полза.

Пол беше настоял след двубоя, че ще активира клаузата за реванш в договора, който подписаха, и Фюри потвърди скоро след това, че ще приеме това, като двойката се очаква да се изправи отново по-късно тази година. След битката им, Томи Фюри е свързван с други влиятелни инфлуенсъри като KSI или Логан Пол.

Тези двубои са изключително доходоносни, като битката с Джейк Пол е донесла на бившата звезда от риалитито „Острова на любовта“ повече от 4 милиона британски лири – цифра, която надхвърля това, което се очаква да спечели Фюри от битка срещу колега професионалист по бокс, докато си проправя път нагоре.

„Това определено е нещо, което ми е минавало през ума - да се бия с повече инфлуенсъри и да печеля огромни суми пари. Но винаги ме връща към това защо се захванах с бокса след случилото се в битката“, каза той пред BT Sport Boxing.

„Вече не се боксирам за пари, защото знаете, че не водя най-екстравагантния начин на живот, не живея на яхти, не купувам всички тези луксозни неща и не се интересувам наистина от това. Имам кола, имам къде да си сложа главата през нощта и имам семейство и това ме прави щастлив“.

Фюри обясни как мечтата му е да бъде световен шампион . „Парите сега не са много важни. В бокса съм, за да остане името ми в историята. Ще бъда в бокса, защото това е моята страст и винаги ще се връщам към това когато стана стар и ще си казвам „Наистина ли дадох най-доброто от себе си?“

„Защото знам, че ако дам най-доброто от себе си, името ми може да остане в историята. Мога да постигна спечелването на един пояс за световната титла, защото има много по-лоши мъже от мен, които са го правили, а аз имам стремежа и решимостта да стигна дотам. Все още съм нетърпелив да уча, да печеля титли и да стана добър боксьор. Не искам да бъда известен като едно от тези момчета, които направиха много пари, биейки се с идиоти и след това се пенсионираха и напуснаха спорта“.

Майк Тайсън и Джейк Пол чупят рекорд

Вижте подробности

Федерацията по бокс дари пълния комплект медали на Музея на спорта

Радвам се, че мога да направя това дарение, обяви Инински

Отлично: Рами Киуан е №1 на Европейското по бокс (ВИДЕО)

Вижте подробности

Рами Киуан e европейски шампион! (ВИДЕО)

Той спечели титлата в категория до 75 килограма

БРАВО: Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

Вижте подробности

Рами Киуан осигури 11-и медал за България от ЕП по бокс

Националът ни се справи с поляк и се класира за полуфиналите в Белград

Отлично: България с 10 медала от Европейското по бокс

Ясен Радев и Радослав Росенов увеличиха броя на отличията в Белград

Още 2 медала за България от ЕП по бокс

Ергюнал Себахтин и Хавиер Ибанес с категорични победи в Белград

Пети медал за България от Европейското по бокс

Аслъхан Мехмедова осигури перфектния завършек на деня

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки