Антон Недялков претърпя успешна операция

Той имаше възпаление на костта

Капитанът на Лудогорец (Рз) Антон Недялков е претърпял успешна артроскопия на петата вчера в португалска клиника, пише БТА. Той имаше възпаление на костта, като инфекцията е почистена и мястото вече е обработено.

Решението да бъде изпратен 29-годишният ляв защитник на хирургическа интервенция е било взето веднага след като стана ясно, че той няма да бъде на разположение на националния селекционер Младен Кърстаич за европейските квалификации с Черна гора и Унгария на 25-и и 28-и март.

Липсата на Недялков се усети не само на терена, но и извън него, след като вратарят Даниел Наумов обясни след първата среща колко е липсвал този член на отбора.

След направената аpтроскопия в Португалия, на футболиста е обяснено, че той ще бъде извън игра в следващите между 10 и 14 дни, след което ще започне постепенно връщане в игра.

Травмата на Недялков се отвори на загрявката преди мача Хебър (Пазарджик) - Лудогорец (Разград). След въпросния двубой новият старши треньор на шампионите Ивайло Петев прогнозира отпадането му за мачовете на представителния тим и също така обясни как травмата не е нова, а бранителят е играл с нея и преди това.

Още от Лудогорец

„ЦСКА 1948 даде титлата в ръцете на ЦСКА и я взе“

Награждават шампионите в началото на юли

„Това може да е последният ми мач за Лудогорец“

Лудогорец е на 2 титли от властелина в Европа, вижте всички титли у нас

„Саша Илич има договор - остава и работи“

„Преговаряме с ръководството за нов договор“, разкри треньорът на Черно море

„Основната ни цел е Шампионската лига“

Шампионите пречупиха храбър Черно море

Даниел Димов отпадна заради контузия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки