Петър Колев: Безобразно съдийство

Треньорът на Спортист Своге очаквано беше недоволен от загубата от Янтра

Наставникът на Спортист Своге – Петър Колев, не скри разочарованието си след поражението с 0:1 от Янтра в мач от Втора лига.

„Няколко са факторите да загубим днес. Първия го казахте – огромно напрежение в играчите. Огромен технически брак през първото полувреме. През второто полувреме подобрихме това по някакъв начин. Бяхме отбора, който има идея как да атакува, но в завършващата фаза отново много брак. Да не говоря за центриранията, защото там бяхме безобразни.

Когато в средата на сезона се постави цел от ръководството влизане в Първа лига, естествено е в този млад отбор да има напрежение. Нямаме опитни хора, които да изнесат тежестта в такива мачове. На нас ни трябва малко да ни съборят. Визирам – дузпа в 90-ата минута срещу ЦСКА 1948, дузпа в 88-ата минута срещу Литекс. Получихме извинение от Българския футболен съюз, но какво от това. Дузпа за нас при 0:0 срещу Дунав?! Видяха я от Дунав мост, само съдията не я видя. За мен върха беше днес. Видяхте едно безобразно съдийство”, сподели Петтр Колев.

Още от Втора лига

"Не обаче това е най-важното", каза треньорът на Спортист Своге

Напусналите са 14 на брой

Треньорът ще води „драконите“ и през новия сезон

Бившият нападател на Сиренс вече има опции за бъдещето си

Защитникът има варианти и за България

Те победиха Устрем Дончево с 4:0

Младокът предпочита да пробва късмета си отново извън пределите на България

Младокът е роден през 2002 година и е добре познато име

Георги Коев направи отлично впечатление с изявите си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки