Роналдо планува да си купи собствен клуб

Винаги съм бил много решителен човек, казва португалецът

Кристиано Ронадло сподели, че не вижда нищо лошо в това да купи свой собствен клуб след края на футболната си кариера. Той коментира и поредния трансфер в Саудитска Арабия, при който Карим Бензема ще играе в Ал Итихат, а Н`Голо Канте и Рияд Марез също имат оферти от арабската държава.

„Бях наясно, че идването ми в Саудитска Арабия ще „отвори кутията“ и не сгреших. Сигурен съм, че след 2-3 години това ще бъде една от най-важните лиги в света. Бензема вече пристигна. Когато има квалитет, пазарът печели. Нека всички звезди дойдат“, каза Роналдо на пресконференция.

Той коментира и бъдещето си и възможността да купи свой собствен клуб. „Това е нещо, за което си мислех преди няколко години. Наистина бих искал да имам клуб. Винаги съм бил много решителен човек. Здравето не е всичко, но всичко е нищо без здраве. Вече съм в края на кариерата си ще играя само две или три години", каза той.

Роналдо печели по 200 милиона евро на година в Ал Насър и подписа за две години и половина.

Ал Насър не успя да спечели шампионата, въпреки че към момента на пристигането на португалеца беше лидер в таблицата. В крайна сметка отборът завърши втори след Ал Итихад.

Още от Световен футбол

Отборът на Дейвид Бекъм направи 1:1 с Орландо Сити

Халфът с все по-малко шансове за изява

30-годишният английски национал е свободен агент

"Все още обичам да побеждавам", заяви той

Аржентинецът лекува проблем с кожата

Жорже Жезус не успява да донесе нужните резултати в Ал Хилал

Тогава аржентинецът ще е на 39 години

Аржентинецът нападна ПСЖ

Италианският художник Александро Паломбо укори футболистите по свой начин

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки