Иран излиза фаворит срещу България

Исторически мач на "Колежа"

В паузата за националните отбори България ще изиграе исторически мач на стадион "Христо Ботев". Съоръжението на Ботев Пловдив за пръв път ще бъде дом на "трикольорите", а съперникът е добре познат заради участията си на световни финали.

БЪЛГАРИЯ - ИРАН (ЧЕТВЪРТЪК, 19 ЧАСА)

В Пловдив селекционерът Младен Кръстаич ще има възможност да направи генерална репетиция преди визитата на Черна гора от европейските квалификации. Националите показаха друго лице в последния си двубой при 1:1 със Сърбия, когато гол в последната минута лиши "трикольорите" от заслужен успех. Сега в състава има някои нови имена като Лукас Петков от Гройтер Фюрт, които будят любопитство.

Фаворит обаче си остава Иран. Гостите дойдоха у нас с играчи от отбори като Порто и Фейенорд. По-популярните имена са тези на Мехди Тареми (Порто), Саман Годос (Брентфорд) и Алиреза Джаханбахш (Фейенорд). Големият отсъстващ е новият нападател на Рома - Сердар Азмун, пристигнал това лято на "Олимпико". В исторически план двата отбора са се срещали само веднъж и то преди цели 45 години за 1:1 в Техеран. Гостите са и 3-кратен шампион на Азия през годините, както и участник на последните три Световни първенства. Това ги прави и изявен фаворит в срещата. 

Прогнозата ни е за силно българско представяне в Пловдив.

ПРОГНОЗА: РАВЕНСТВО НЯМА ЗАЛОГ 1 КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2.7

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки