Фюри: За мен Джошуа не съществува, той е просто чистач във фитнеса

Той даде да се разбере, че никога няма да се бие с Антъни

Тайсън Фюри ясно даде да се разбере, че вярва, че никога няма да се бие с колегата си в тежка категория Антъни Джошуа. Това е двубоят, който особено британските фенове на бокса искат да видят от години и дори имаше два предишни опита да се организира битка, но това така и не се случи. И сега Фюри смята, че това никога няма да се случи, както каза пред IFL TV:

„За мен Антъни Джошуа не съществува. Той е просто чистач във фитнеса, който бива бит, сега е като стар калфа. Ако сте приличен боксьор в тежка категория и искате да набиете някого, извикайте го него. Не, битката с него никога няма да се случи.“

За момента фокусът на Фюри е върху шампиона на UFC в тежка категория Франсис Нгану, с когото ще се бие на 28 октомври. Двамата трябва да се сблъскат по правилата на бокса в Рияд, Саудитска Арабия, но световната титла на WBC на Фюри няма да бъде заложена в боя.

Междувременно се очакваше Джошуа да се бие с Дионтей Уайлдър в Саудитска Арабия в началото на следващата година, но сега това изглежда е застрашено. Промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, наскоро каза пред Boxing King Media, че сега проучват други страни домакини за двубоя.

И ако двубоят не се състои скоро, Джошуа ще се бие през декември вместо това, като Хърн назовава Филип Хръгович и Анди Руис, с които Джошуа вече се е бил два пъти, като потенциални опоненти на Ей Джей.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки