Има ли сили Армения да спре мощната Хърватия

Очаква ни въълнуващ мач в Ереван

Европейските квалификации по футбол продължават с пълна сила и в днешния ден. Един от най-интересните мачове за вечерта се очертава да бъде този в Ереван.

АРМЕНИЯ - ХЪРВАТИЯ (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)

Армения приема Хърватия в ключов мач от група "D“ на квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024 година. Двата тима влизат в мача на Републиканския стадион "Вазген Саркисян“ в Ереван, разделяйки второ-трето място в групата с по 7 точки. Хърватите са с мач по-малко. Отборите изостават с три точки от лидера Турция. Турците имат два мача повече от Хърватия и един от Армения. Това ще е първият мач от квалификациите между двата отбора. Хърватия и Армения имат само един изигран двубой помежду си, като в контрола, в Сплит през 2021 година завършват наравно 1:1.

Домакините разпродадоха отдавна стадиона и ще се надяват на огромна подкрепа от трибуните. Настроението ще е приповдигнато, защото преди няколко дни отборът удържа геройско равенство като гост на Турция и запази шансовете си за класиране на Европейското първенство в Германия. 

В същото време Хърватия вкара поне два гола в четири от последните си шест мача и ще се стреми с по-силна игра в атака да спечели срещата и да постигне трета победа в квалификациите. "Шахматистите" се намират в добра форма в разгара на сезона в Топ първенствата на Европа и ще се надяват силните им единици в нападение да решат мача в Ереван в тяхна полза.

Предвиждането ни е за лека и убедителна победа на Хърватия.

ПРОГНОЗА: 2 (ХК-1) КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2,00 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки