В Русе: Дунав и Марек не си вкараха гол

Треньорът на домакините обвини съдиите

В Русе: Дунав и Марек не си вкараха гол

Марек (Дупница) си тръгна с равенство 0:0 при визитата на Дунав (Русе) в първа среща от 11-ия кръг и с нея събират 22, като излизат на 2-о място във временното класиране. Дунавци са с 16 на 7-ото място.

Двата отбора направиха мач в доста ниско темпо, нямаше и реални голови положения. Все пак дупничани трябва да са по-доволни, защото в голяма част от мача бяха принудени да се отбраняват. Но макар и да отпаднаха физически, те все още са с една загуба от началото на сезона.

"През първото полувреме, не че сме имали положения, но владеехме топката повече. След почивката отстъпихме инициативата, като особено имахме проблеми по фланговете. Докъде ще стигне Марек, това никой не може да го каже", заяви след срещата старши треньорът на гостите Танчо Калпаков.

Колегата му от Русе Мартин Ковачев беше недоволен от съдията Стефан Гурков от Сливен, като има претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза.

"Казах им в съблекалнята, че не можем да чакаме само на Будинов и на Данчо Йорданов. Но важното е да играем правилно, да се отпуснем, защото иначе не можем да се надяваме на успех. Имаме психологически проблем при домакинствата и се надявам да го преодолеем", заяви още Ковачев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки