Йордан Йовчев и Никол Станкулова се включват в звездната селекция на Sofia Open

Двамата са последните посланици на турнира по тенис в София

Йордан Йовчев и Никол Станкулова се включват в звездната селекция на Sofia Open

Йордан Йовчев и Никол Станкулова са последните звезди, които затварят селекцията от посланици на турнира по тенис в българската столица Sofia Open 2023.

Станкулова ще дебютира в тази роля. Чаровната дама продължава традицията телевизия NOVA да има своя специален посланик.

В специално видео преди Sofia Open 2023 синоптичката направи прогноза за предстоящата надпревара, изрази вълнението си и увери, че със сигурност ще следи с интерес как световните тенис звезди се конкурират по пътя към трофея в София до 11 ноември.

Легендарният български гимнастик, шесткратен участник и носител на четири медала от Летни олимпийски игри Йордан Йовчев и тази година продължава да бъде посланик на турнира Sofia Open 2023. Четирикратният световен шампион по спортна гимнастика е ревностен почитател на тениса.

С това официално завърши селекцията на звездния отбор посланици на Sofia Open 2023 като в нея влизат още Цветана Пиронкова, Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов и Ненчо Балабанов.

В първите три дни (4,5,6 ноември) на надпреварата мачовете ще бъдат зала „София“, а от 7 до 11 ноември срещите ще се играят в „Арена София“.

Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg в цялата страна, както и в партньорската мрежа в цяла България:

– на касата на „Арена София“
– в билетния център на НДК
– на касата с удължено работно време в The Mall в София
– в бензиностанции OMV
– Всички книжарници Orange
– Технополис
– Usit Colours
– Български пощи

Турнирът се провежда с подкрепата на Inbet, Нова Броудкастиг Груп, А1, Diema Extra, Електрохолд, Софиямед, Първа инвестиционна банка, Europa Bullion, Министерството на младежта и спорта и Министерството на туризма.

NOVSPORT.COM е медиен партньор на турнира. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки