Безплатен секс за пилотите от Формула 1 в Лас Вегас

Честито

Безплатен секс за пилотите от Формула 1 в Лас Вегас

Пилотите от Формула 1 ще разполагат със специална екстра през уикенда в Лас Вегас.

Световният шампионат се завръща в града на греха за първи път от 1982 г. и в един от най-известните публични домове искат да отбележят събитието по особен начин.

Състезателите от отборите ще могат да ползват без пари секс услугите в Chicken Ranch. За посетителите, които ще гледат Гран при на Вегас, ще има 50% намаление.

“Всеки пилот, който иска да накара сърцето си да бие по-силно и да отпразнува Формула 1 с мен и с Едисън Грей, ще получи безплатен секс. А нашата отстъпка ще позволи на гостите и на жителите на Вегас да прекарат приятно с щедри дами и да разпуснат през тази седмица.

Всеки, които е помогнал Формула 1 да дойде тук, заслужава награда и ние сме на разположение, за да изразим нашата признателност. Тук всички направо са полудели по формулата. Откакто през 2018 г. забраниха присъствието на момичета на пистата край пилотите, на състезанията им липсва сексапилът, от който всички имат нужда.

Това, което искаме да направим, не е само израз на любов към Формула 1. Това е покана към феновете да се насладят на преживяване, в която сексапилът е на преден план, а не е изтикан встрани”, коментира Алис Литъл, която с Едисън е една от “звездите” на Chicken Ranch.

Най-известният клюкарски сайт в САЩ TMZ не уточнява дали някой вече се е възползвал от офертата. Споменатият публичен дом е напълно легален и лицензиран и дейността му в щата Невада е разрешена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки