ИЗНЕНАДА! Левски гледа и към човек на Мъри Стоилов

Столът на Николай Костов продължава да се клати

ИЗНЕНАДА! Левски гледа и към човек на Мъри Стоилов

Изненадващо име изплува като вариант за нов треньор на Левски. На стадион "Георги Аспарухов" столът на настоящия наставник Николай Костов се разклати сериозно след чувствителното изоставане за първенство от челните позиции, както и отпадането за Купата на България.

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски проведе среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов. На този етап няма категорично решение дали той ще продължи да води отбора и през пролетния дял в първенството, в който "сините" ще трябва да гонят квота за евротурнирите през първенството. Предвид изоставането от първите три отбора, това няма да е никак лесна задача.

Шефовете са обсъждали варианти за заместник на настоящия треньор на отбора. Едно от имената, което е споменато, е това на Саид Ибраимов, пише Gong.bg. Смяташе се, че 53-годишният специалист ще се присъедини към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, но това така и не се случи. Самият Костов при представянето си през лятото обяви, че е поканил Ибраимов в своя екип.

Саид има дългогодишен опит като помощник-треньор. Той беше част от щаба на Станимир Стоилов при първия му престой в Левски, а след това и в Астана. В Казахстан е работил още за Тобол. Проблемът при него е липсата на опит като старши треньор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки