НЕВЕРОЯТНО ШОУ: Реал Мадрид ликува след дузпи на "Етихад"(ВИДЕО)

Манчестър Сити няма да защити трофея си, след като отпадна от "белия балет"

НЕВЕРОЯТНО ШОУ: Реал Мадрид ликува след дузпи на "Етихад"(ВИДЕО)

Мечтата на Манчестър Сити да защити титлата си от Шампионската лига угасна, след като Реал Мадрид елиминира "гражданите" след изпълнения на дузпи на "Етихад" и така след 4:4 общ резултат и 4:3 при наказателните удари, "белия балет" стигна 1/2-финал.

Реал Мадрид поведе в резултата с 1:0 в 12-ата минута. "Кралете" организираха бърза контраатака, при която Джуд Белингам получи добър извеждащ пас. След това английският футболист подаде към Винисиус центрира към Родриго, който беше изпуснат от Кайл Уокър и стреля отблизо, но Едерсон успя да спаси. След това топката отново попадна в Родриго, който този път не пропусна да се разпише в опразнената врата.

Манчестър Сити бе много близо до това да изравни резултата в 19-ата минута. След центриране в наказателното поле на Реал, Ерлинг Холанд стреля с глава, но топката се спря в напречната греда. След това Бернардо Силва стреля, но неточно в аут.

Кевин Де Бройне отправи много тежък удар от границата на наказателното поле на Реал Мадрид в 27-ата минута, но Лунин внимаваше и успя да спаси. Де Бройне пробва нов удар по посока на вратата на Лунин в 33-ата минута, но топката премина над напречната греда и излезе в аут.

Манчестър Сити направи много сериозен пропуск в 36-ата минута. Холанд подаде към Грийлиш, който напредна, навлезе в наказателното поле на Реал Мадрид и стреля, получи се рикошет в крака на Антонио Рюдигер, а след това топката премина встрани от десния страничен стълб на вратата на Лунин.

Манчестър Сити изравни резултата в 76-ата минута. Жереми Доку проби по левия фланг, като този път Белингам не успя да му се противопостави. Антонио Рюдигер не успя да изчисти топката, а я заложи на Кевин Де Бройне, който отблизо не пропусна да я вкара във вратата на Андрий Лунин.

 Кевин Де Бройне пропусна изключителен шанс в 82-ата минута. Белгиецът получи златна възможност, но ударът му премина над напречната греда.

Манчестър Сити пропусна много добра възможност в 99-ата минута. Бернардо Силва центрира в наказателното поле на Реал Мадрид, където Фил Фодън бе оставен непокрит, но не успя да уцели добре топката и да отправи удар.

Антонио Рюдигер направи много сериозен пропуск във втората минута на добавеното време на първото продължение. Браим Диас с добър пас намери в наказателното поле Рюдигер, който стреля, но над напречната греда в аут.

Така се стигна до дузпи, където Хулиан Алварес откри с отличен изстрел, но Модрич пропусна след страхотно спасяване на Едерсон. Бернардо Силва обаче върна жеста и изпълни ужасна дузпа право в Лунин. Белингам изравни резултата след това, а Ковачич също пропусна за ужас на феновете. Лукас Васкес преодоля Едерсон и "белия балет" поведе при дузпите. 

Фоудън беше безпогрешен и запази Сити близо до съперника, но Начо също отбеляза. Изненадващо, Едерсон изпълни петата дузпа за Сити и отбеляза. Решаващит удар се падна на Антонио Рюдигер и той матира стража на Сити за 4:3 при дузпите.

Ман Сити - Реал Мадрид 1:1
0:1 Родриго 12
1:1 Де Бройне 76

Стартови състави:

Манчестър Сити: Едерсон, Кайл Уолкър, Рубен Диаш, Мануел Аканджи, Йошко Гвардиол, Родри, Кевин Де Бройне, Бернардо Силва, Фил Фодън, Джак Грийлиш, Ерлинг Холанд

Реал Мадрид: Лунин, Карвахал, Начо, Рюдигер, Менди, Камавинга, Кроос, Валверде, Белингам, Винисиус, Родриго

Гьозтепе за Мъри: Бащите спазват обещанията си (ВИДЕО)

Измир е в еуфория след завръщането на тима в елита

Президентът на Марсилия обеща "ад" за Аталанта на "Велодром"

Пабло Лонгория говори преди полуфинала в Лига Европа

Нюкасъл също се нареди на опашката за Маурицио Сари

Фиорентина, Торино, Милан, Наполи и Уест Хем също искат треньора

Агент хвали бивш ас на Левски

Роналдо прави невероятни неща в Ростов, смята импресариото

Зизу преди Байерн: Няма да е лесно, но Реал си е Реал

Зидан определи сблъсъка като европейска класика

Терзич: На 180 минути сме от голямата си мечта

"Целта ни е да вземем леко предимство преди реванша в Париж“, заяви треньорът на Борусия

Лестър предлага нов договор на Варди

Може да бележи и на 45, обяви мениджърът на "лисиците"

Ясно е бъдещето на Салах в Ливърпул

Нападателят остава на "Анфилд"

ВЕЛИКО! Поканиха Тоти, Дел Пиеро и Баджо отново в националния

Спалети с жест и към Антоньони

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки