Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след поражението от Ботев Пловдив с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“ в първия полуфинален мач между двата отбора в турнира за Купата на България. Новият наставник на „армейците“ призна, че Фернандо Каранга е получил контузия непосредствено преди мача и все още не е ясно за колко дълго време ще отсъства. Белчев вярва, че ЦСКА може да продължи напред в турнира след реванша на „Колежа“.

„Когато не победиш не е това, което искахме. Според мен през по-голяма част от мача владеехме топката, стигахме до наказателното поле на противника и там нямахме идея, с която за завършим започнатото“, заяви Стамен Белчев.

„Без централен нападател трудно се случват нещата. За съжаление, Фернандо Каранга получи неприятна контузия, която ще го извади за определен период от време, но в четвъртък ще имаме яснота“, призна старши треньорът на ЦСКА.

„Реваншът е отворен. Ще направим всичко възможно да продължим напред за Купата на България. Ще си направим нужните изводи и се надявам да извлечем най-доброто“, каза още той.

„Настроението е добро в тези две тренировки, които имах. Ще променим няколко неща, с общи усилия в най-скоро време всичко ще бъде наред. Има какво да се желае, футболистите се стараят. Във всеки един мач ЦСКА трябва да дава всичко от себе си. Арда е добър отбор с добър треньор“, завърши Стамен Белчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки