Сър Алекс: Загубихме в мач , който ще се помни дълго

Това бе невероятен мач. Сигурен съм, че подобен футбол не може да бъде демонстриран от други два отбора в Англия. Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след загубата с 1:2 от Арсенал в Премиършип. "Имахме няколко много добри положения.

Това бе невероятен мач. Сигурен съм, че подобен футбол не може да бъде демонстриран от други два отбора в Англия. Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след загубата с 1:2 от Арсенал в Премиършип.

"Имахме няколко много добри положения. Ако бяхме реализирали някое от тях,мачът отиваше в съвсем друга посока. Двубоят бе фамнтастичен за наблюдаване - те атакуваха, ние отвръщахме с друга атака, така беше през цялата среща. Заслужавахме по-добра съдба в този мач, заради играта, която показахме", заяви сър Алекс.

"Представянето ни днес ни помогна да напуснем терена с гордо вдигнати глави. Както се казва - "ако някой заслужава да ни победи,това трябва да бъде тим, който умее да играе добър футбол, а Арсенал е точно такъв отбор. И двата отбора показахме много добри неща, просто те реализираха с едно положение повече от нас", завърши шотландецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки