Пребиха лекарите, които не успяха да спасят живота на хокеиста Алексей Черепанов

Неизвестни лица са извършили нападение над бригадата от „Бърза помощ”, която е оказала първа помощ на починалия хокеист Алексей Черепанов, предаде сайтът sport.rbc. Инцидентът е станал в подмосковския град Чехов рано сутринта във понеделник.

Пребиха лекарите, които не успяха да спасят живота на хокеиста Алексей Черепанов
Неизвестни лица са извършили нападение над бригадата от „Бърза помощ”, която е оказала първа помощ на починалия хокеист Алексей Черепанов, предаде сайтът sport.rbc. Инцидентът е станал в подмосковския град Чехов рано сутринта във понеделник. Пребити са двама мъже и жена. Единият от мъжете, 55-годишен, е получил дори сърдечен пристъп, допълва изданието.
Както е известно преди дни хокеистът Алексей Черепанов почина, след като не се намери кола, която да му окаже навреме помощ.
Доказано било, че въпреки инструкциите на мача Витяз (Чехов) – Авангард (Омск) не е имало реаномобил. До пристигането на медиците, Черепанов вече е бил мъртъв. По предварителните данни, причина за смъртта на хокеиста е станала травма, получена по време на срещата. На младия спортист е спряло сърцето. Лекарите са пристигнали след 15 минути, но батериите на кардио-стимулатора са били разредени. Ръчният масаж на сърцето не е дал резултат.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки