Сираков: "Стоилов отказа да работи за ЛЕВСКИ"

"До 48 часа Левски ще има треньора, който заслужава. Гарантирам!", написа директорът в профила си в социалната мрежа

Сираков: "Стоилов отказа да работи за ЛЕВСКИ"

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков написа в социалната мрежа, че Станимир Стоилов лично е отказал да поеме отбора. Двамата бяха с основен принос за класирането на отбора на четвъртфиналите в турнира за Купата на УЕФА и в групите на Шампионската лига през 2006 г.

При завръщането на „сините” от Казахстан, където отпаднаха от местния Иртиш Павлодар в първия квалификационен кръг на Лига Европа, Сираков заяви, че започва преговори с Ботев (Пд) по привличането на Мъри. Малко по-късно спортният директор на „канарчетата” и бивш играч на Левски Александър Александров отряза мераците от „Герена”, а тази вечер Сираков написа във „Фейсбук”, че Стоилов „отказа да работи за Левски” и че до 48 часа тимът ще има нов наставник след освобождаването на Николай Митов.   

"Искам да уведомя всички левскари, че Станимир Стоилов отказа да работи за ЛЕВСКИ. Приятели, спете спокойно! Вече водим разговори с много сериозни имена. До 48 часа Левски ще има треньора, който заслужава. Гарантирам!", написа Сираков в профила си в социалната мрежа.



Вижте какво се случи по-рано днес

 

    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки