Сензациите в пресата днес: "Мъри, чакаме те!", викат на "Герена"

Макриев прибира по хилядарка на мач

Сензациите в пресата днес: "Мъри, чакаме те!", викат на "Герена"

Сензациите в родната спортна преса на 31 октомври 2013 г. 

"Меридиан Мач": От "Герена": Мъри, чакаме те!

Станимир Стоилов е много близо до завръщане в Левски. Този слух, който обикаля стадион „Георги Аспарухов" вече доста години, се засили двойно, след като воденият от Мъри Ботев направи трета поредна грешна стъпка в „А" група. „Канарчетата" се издъниха с „хикс" в Гоце Делчев с местния Пирин, което още повече разклати позициите на Стоилов. На „Герена" доволно потриват ръце от това.
 
„Мъри, добре дошъл в Левски", обяви на всеослушание един от фено-вете, които са сред постоянното присъствие на „Герена". Подобно мнение изразиха и голяма част от служителите на „сините".
 
Според сигурна информация на „Меридиан Мач" от ръководството на клуба са обявили пред представители на фенклуба още след кризата „Петев", че ще направят всичко по силите им, за да върнат Станимир Стоилов в Левски.



 
„Тема Спорт”: Макриев прибира по хилядарка на мач
 
 
Нападателят на Левски Димитър Макриев си е уредил доста изгоден договор с клуба, разбра "Тема Спорт". Според него месечното му възнаграждение надхвърля 10 хиляди лева. По-любопитното обаче е, че таранът има и специална клауза в контракта, според която, без значение как е играл, той получава по хиляда лева всеки път, щом стъпи на терена в официален мач.
 
Това означава, че той си е заработил бонуси в размер на 8 бона - толкова са срещите му със синия екип до момента. Таранът игра в 7 двубоя за първенство и в един за Купата на България. В тях обаче не успя да се разпише. Той няма попадение в близо 7 часа игрово време (413 минути - 7 часа без 7 минути). Въпреки това обаче е прибрал добра сума според контракта си.
 
Макриев подписа със сините след началото на сезона. Той бе взет на пожар заедно с Мирослав Иванов. За разлика от Шуменския Деко обаче е твърда резерва. Титуляр е само когато Цветан Генков бе контузен. Започна от първата минута само в 3 двубоя. Най-големият принос на Макриев към тима до момента е асистенцията му към Гари Родригес за домакинската победа с 1:0 над Ботев Пловдив в предишния кръг.
 

Твърде вероятно е 29-го-дишният таран да се раздели с Левски през зимата. Още повече, че от Терена" не крият възможността да привлекат нападателя Валери Божинов. 

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки