Волейболна шампионска лига - мачовете тази вечер

След прекъсване от около три седмици, тази вечер волейболните битки в турнира Indesit Шампионската лига продължават. Четири мача са предвидени в програмата за вечерта, като някои от тях могат да се окажат решаващи при определянето на шансовете на някои от отборите за продължаване напред. Шампионът на България – ЦСКА ще търси задължителна победа срещу полския Домекс Титан Ченстохова,за да запази шансовете си за класиране в следващата фаза на турнира. В същия турнир, но при жените, с интерес се очакваше дебютът на китайската суперзвезда Джини Ланг Пинг начело на турския гигант Тюрк Телеком Анкара. Това събитие обаче ще бъде отложено във времето, след като от турския отбор обявиха, че новата треньорка на отбора ще поеме функциите си в началото на новата година.

Волейболна шампионска лига - мачовете тази вечер

След прекъсване от около три седмици, тази вечер волейболните битки в турнира Indesit Шампионската лига продължават. Четири мача са предвидени в програмата за вечерта, като някои от тях могат да се окажат решаващи при определянето на шансовете на някои от отборите за продължаване напред. Шампионът на България – ЦСКА ще търси задължителна победа срещу полския Домекс Титан Ченстохова,за да запази шансовете си за класиране в следващата фаза на турнира.

В същия турнир, но при жените, с интерес се очакваше дебютът на китайската суперзвезда Джини Ланг Пинг начело на турския гигант Тюрк Телеком Анкара. Това събитие обаче ще бъде отложено във времето, след като от турския отбор обявиха, че новата треньорка на отбора ще поеме функциите си в началото на новата година.

Мъже
ЦСКА София среща полския Домекс Титан Ченстохова в третия си мач от тазгодишното издание на Шампионската лига, след две загуби – от Ираклис като гости и от Фенербахче като домакини. Българският клуб ще разчита отново на огромна подкрепа от многобройните фенове, които ще се съберат зала "Христо Ботев" в София. За този важен мач, дори капитанът Рафаел Пакуал може би ще се появи на полето. Испанските мега звезда лекува контузия в ахилеса и пропусна първите мачове в турнира. Но сега, 38-годишният испанец вероятно ще поведе отбора си към победа. Атмосферата в отбора е доста добра и играчите са много ентусиазирани и готови да представят пред вярната си публика един истински спектакъл. За тези, които не могат да намерят места в залата в София, мачът ще бъде предаван пряко по националната телевизия.

ЦСКА спечели последните 4 мача в българското първенство и всички се надяват тази добра серия да продължи и в тазвечершния мач. Ситуацията в групата дава възможност на българите - в случай на победа тази вечер да запазят своите шансове за класиране в следващата фаза на турнира. Треньорът на отбора домакин Александър Попов е оптимист за предстоящата среща. "Нашите играчи са млади и бяха много нервни в първите две срещи. Това не ни позволи вземем от тези мачове нещо повече. Но нашите момчета показаха, че те имат място в турнир като Indesit Шампионската лига. Стараем се да играем по-добре с всеки изминал мач. Ако реализираме пълния си потенциал, можем да спечелим срещу поляците", коментира Попов.

Мачовете тази вечер:

ЦСКА – Домекс Титан Ченстохова

Жени
В група „Б” отборът на Кан излиза за втори път в своята зала , този път срещу Тюрк Телеком. До момента Кан е начело в класирането, докато турският отбор е трети. Французойките ще се опитат да победят и в този мач, за да се утвърдят на върха в класирането. Интерес предизвикваше сблъсъкът между наставниците на двата отбора, но китайски треньорски сблъсък няма да има, след като от Тюрк Телеком обявиха, че Ланг Пинг ще застане начело на отбора едва от следващата година.

 

В същото време, Постар Белград ще бъде домакин на испанския Тенерифе. След триумфа над Тюрк Телеком Анкара, сръбските фенове очакват нова победа на своите героини.

Мачовете тази вечер:

 

Кан – Тюрк Телеком

Постар 064 – Тенерифе

ВК Простехов – Динамо Москва

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки