Заредете късмета си със Спорт Тото

Печалби достигащи милиони очакват избора, който може да внесе съществени промени в живота ви

Заредете късмета си със Спорт Тото

 Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния си пик с талоните на моментните лотарийни игри. Печалби достигащи милиони очакват избора, който може да внесе съществени промени в живота ви.

Не пропускайте възможностите да изтриете финансовите си притеснения с главозамайващите суми, скрити под скреча на играта „Разбий трезора“. В тази емблематична игра са заложени трудните за спестяване, но изключително приятни за харчене три топ печалби по 1 000 000 лева.

Можете да се присъедините към безгрижната компания на тото милионерите и с моментната лотарийна игра „60 години СПОРТ ТОТО“! Не се колебайте да си дадете шанс за някоя от трите печалби по 1 000 000 лева.

Участвайте в напористата акция по търсене на крупни суми и с талоните на „Златната акция“. С инвестиция от 5 лева, може да заявите правото си на собственост върху разнообразни печалби до 500 000 лева.

Да не забравяме и класическите методи за забогатяване, намиращи се в числовите игри на Спорт Тото. За тиража в неделя прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ ще достигне сумата от 2 350 000 лева.

Много по-лесно от това да запишете наследника си в детската градина, е да заложите в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите са до 3 000 000 лева, а с такава сума, може да му наемете колкото искате детегледачки, но само в случай, че следвате екзотичното желание да продължите трудовата си кариера.

Друг начин завинаги да приключите отношенията с недоволния си шеф е играта „6 от 42“, защото прогнозният джакпот в нея е 740 000 лева. Не пропускайте и да кандидатствате за сумата от 90 000 лева, натрупана във „Втори тото шанс“ на играта.

Грабнете ли някоя от топ печалбите, просто наберете номера на прекия си ръководител и му споделете, че излизате в безсрочен отпуск.

Достойни за хвалене в социалните мрежи и на семейни събирания са печалбите от игрите „Тото 2 - 5 от 35“ и „Тото Джокер“. Тяхната характеристика е следната: ниски залози и високи печалби. Просто опитайте!

До 12-ти юли се включете и в кампанията за лоялни клиенти „63 години ТОТО мания“. Същият ден ще бъдат изтеглени 63-ма късметлии, които ще грабнат печалби без допълнителен залог. Времето до края на кампанията напредва, така че побързайте да натрупате бонус точки в своите карти „Тото клуб“.

Залози за числовите игри за 54-тия тираж, можете да правите в нашите пунктове и онлайн на www.toto.bg до 18:00 часа в неделя. Дали ще спечелите ще научите от тегленето на тиража, което ще се излъчи на живо от 18:30 по БНТ 1 тази неделя.

Актуална информация за игри и кампании може да намерите в сайта www.toto.bg, както в ФБ страницата на Тотализатора. За въпроси свързани с игри, тиражи, проверка на талони се свържете на национален телефон 0700 17 771- всеки делничен ден от 7:30-19:30 часа.

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки