Сензациите в пресата: Лидерът в Северна Македония оглежда Карагерен

Вижте всичко най-интересно от спортната преса

Сензациите в пресата: Лидерът в Северна Македония оглежда Карагерен

Всичко най-интересно в родния спортен печат днес:

Тема Спорт: Карантина бави трансфера на Робърта в САЩ

Финализирането на трансфера на Найджъл Робърта от Левски в Ди Си Юнайтед се проточи доста. От няколко дни 23-годишният нидерландец  е в САЩ, но все още не е преминал медицински прегледи и не е подписал своя договор. Причината е, че по нареждане на местните власти Найджъл е бил карантиниран, защото влиза в Америка от Европа. Така до затварянето на сделката ще минат още няколко дни. 

Левски ще получи 1.2 милиона долара за правата на вече бившия си голмайстор. Наред с това сините евентуално могат да вземат нещо и при следващ негов трансфер, ако той е на по-голяма стойност - 10% от сумата над 1.2 милиона долара. С парите от сделката на "Герена" ще покрият част от дълговете си към играчите. 

Меридиан Мач: Бивш отбор на Акрапович оглежда Карагерен

Лидерът в първенството на Северна Македония Шкендия Тетово иска да вземе една от звездите на Локомотив (Пд) - Бирсент Карагерен. Представители на съседите гледали няколко пъти национала на живо и са останали впечатлени от качествата му. Отделно от Шкендия са се свързали с бившия треньор на Локо (Пд) Бруно Акрапович, докато той води ЦСКА, за да го разпитат подробно за качествата на Карагерен. Босненецът, който е бил наставник на тима от Тетово през сезон 2015/16, се е изказал ласкаво за Бирсент и това още повече е засилило интерес към играча. 

24 часа: Автомонили 4х4 във Формула 1?

Формула 1 автомобили с по 4 задвижващи колела е една от идеите за промяна на правилника. Според техническия директор Пат Саймънс подобен регламент може да се въведе през 2025 година, но решение още не е взето. "Очевидно е, че автомобил 4х4 е много ефективен по отношение на възстановяването на енергията, скоростта и в завоите. Това обаче би оскъпило производството, защото конструкцията ще е по-сложна. Ако благодарение на четирите задвижващи колела можем да възстановяваме и енергията от предните, тогава тази промяна има смисъл. Но все пак искам да напомня, че Формула 1 е спорт и не искаме автомобилите да се движат като по релси в завоите", коментира саймънс. 

От ръководството на Формула 1 обмислят и използването на нов тип спирачки. Вместо сегашните, които са изцяло от карбон, да се премине към системи от карбон и керамика, защото са по-безопасни от екологична гледна точка. Според последните слухове в световния шампионат може да се появи отбор, финансиран от Саудитска Арабия. Проектът е на бившия италиански премиер Матео Ренци.

ОФИЦИАЛНО: Хулкенберг ще кара за Ауди във Формула 1

Немският пилот напуска Хаас след края на сезона

Ейдриън Нюи си тръгва от Ред Бул след края на сезона

Един от основните двигатели на успеха на "биковете" напуска клуба след 18 години

Формула 1 умува за промяна в точкуването

Вижте подробности

Историческо: Ферари сменя червения цвят на болидите си

Скудерията ще носи синьо за Гран при на Маями

Обсъждат се революционни промени във Формула 1

Вижте какви са те

Трима пилоти във Формула 1 пред сериозни наказания

Сарджънт, Строл и Серхио Перес може да натрупат 12 наказателни точки

Глобиха Алпин за инцидента с механик в бокса

Стюардите в Китай наказаха френския тим с 10 000 евро

Луда надпревара: Верстапен над всички и в Шанхай (ВИДЕО)

Макс с 4 от 5 при завръщането на ГП на Китай

Верстапен не остави шанс на никого и в квалификацията в Китай

Ред Бул окупира първите две позиции за старта

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки